17. listopada 2023. godine

50 Cent i Busta Rhymes u sklopu turneje "The Final Lap Tour" dolaze u Arenu Zagreb

50 cent 50 cent Foto: AFP

Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, održat će koncert u Areni Zagreb u utorak, 17. listopada 2023. godine u sklopu svoje velike svjetske turneje "The Final Lap Tour"!

Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslavit će 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca "Get Rich or Die Tryin" jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip-hop albuma u povijesti. Nemojte propustiti ovaj koncert u Areni – osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme preko Eventim sustava.

50 Cent je na svjetsku turneju krenuo u srpnju 2023. godine, a prvi koncert održao je u Salt Lake Cityju. Slavni će reper do početka iduće, 2024. godine, obići Ameriku, Veliku Britaniju, Europu i Australiju, gdje će održati više od 80 koncerata. I dodajmo, koncert u Zagrebu jedini je njegov posjet regiji na ovoj turneji.

Na cijeloj turneji Fiftyja prati njegov veliki prijatelj i još jedan velikan hip-hopa – Busta Rhymes. Zbog velikog interesa publike i rasprodanih koncerata u samo nekoliko tjedana u Velikoj Britaniji i Europi dodani su novi datumi. Nedavna 50 Centova izjava kako bi mu ovo mogla biti i posljednja turneja izazvala je još veću potražnju za ulaznicama. Zato vi svoju za zagrebački koncert u Areni na vrijeme osigurajte preko Eventim sustava!

"Moram se fokusirati na svoje filmske i televizijske stvari, a još je puno drugih stvari koje se događaju iza kulisa na kojima moram raditi. Neću više ići na turneje kako sam prije znao, ali ovaj put se zaista zabavljam i ne osjećam pritisak", rekao je 50 Cent fanovima na svom profilu na Instagramu. Uz to, pred početak turneje The Final Lap Tour 50 Cent je obećao set-listu sastavljenu od čak 50 pjesama. I to onih najvećih hitova i favorita te onih koje nije izvodio uživo desetljećima!

Fifty je prepoznat kao jedan od najtalentiranijih i najplodnijih glazbenih umjetnika svog vremena.

On je dobitnik nagrada Grammy, Emmy, Billboard Music, MTV Music i mnoštva drugih. Proslavio se svojim rekordnim debitantskim albumom Get Rich or Die Tryin’ i otad je prodao više od 30 milijuna albuma diljem svijeta. Singlovi poput In da Club, P.I.M.P i 21 Questions doživjeli su globalan uspjeh, a na tom su albumu gostovali Young Buck, Nate Dogg, Tony Yayo, Lloyd Banks i Eminem.

Dodajmo da je Eminem i otkrio 50 Centa te ga je odmah vrbovao za svoju izdavačku kuću Shady Records. Album se odmah popeo na prvo mjesto Billboardove ljestvice 200, a bio je i najprodavaniji album 2003. godine u SAD-u.

Nakon velikog glazbenog uspjeha Curtis "50 Cent" Jackson iskoristio je svoju zvjezdanu moć kako bi postigao jednak uspjeh kao poduzetan glumac i televizijski producent. Godine 2005. osnovao je G-Unit Film & Television Inc., produkcijsku kuću koja je proizvela velik izbor sadržaja na brojnim platformama i prodala bezbroj emisija raznim mrežama. Među njima je i Power, serija koju kritičari hvale. U njoj ne samo da je glumio već je bio i izvršni producent i redatelj.

50 Cent u Arenu Zagreb dolazi u pratnji Buste Rhymesa!

Cijelu turneju Get Rich or Die Tryin’ 50 Cent će odraditi u društvu svog velikog prijatelja Busta Rhymesa! A o njemu također možemo govoriti satima. Naime, on je još jedno od nezaobilaznih imena hip-hopa. On je jedan od najboljih hip-hop tekstopisaca, a poznat je i po svom jedinstvenom vizualnom stilu. I dodajmo, Busta Rhymes nominiran je za Grammy nagradu čak 12 puta. A što on upravo sada radi, provjerite na njegovu profilu na Facebooku.

50 Cent i Busta Rhymes pripremaju veliki hip-hop show u Areni Zagreb u utorak, 17. listopada 2023. godine. To nikako ne smijete propustiti! Ulaznice nabavite preko Eventim sustava.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene