obje su poznate javosti

Tko su sestre izbornika Horvata? Jedna je bila u braku s Mamićem, a druga je udovica našeg proslavljenog rukometaša

Hrvoje Horvat Hrvoje Horvat Damir Krajac/Cropix 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat s roditeljima Dunjom i Hrvojem Vanja i Hrvoje Horvat s majkom Dunjom Jasenka Sparks Jasenka Sparks Jasenka Sparks Jasenka Sparks Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat Vanja Horvat i Mladen Veber Vanja i Hrvoje Horvat s majkom Dunjom +1 Hrvoje Horvat Galerija

Hrvoje Horvat ima dvije sestre, Vanju i Jasenku, koje su također poznate domaćoj javnosti.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat ima dvije sestre, Vanju i Jasenku, koje su mu velika podrška u karijeri.

Pogledaj i ovo Vanja Horvat - 1 Jako je sretna Novom izborniku rukometaša čestitke stižu sa svih strana, a na njega je ponosna i sestra, dobro poznata domaćoj javnosti

Vanja Horvat bivša je supruga Zorana Mamića, s kojim je bila u braku 17 godina i zajedno imaju dvoje djece, kćer Ninu i sina Bruna. Otkako je dobila unučicu Vitu, Vanji tepaju i da je najseksi hrvatska baka, a od 2021. godine zaručena je za poduzetnika Mladena Vebera.

Nešto manje poznata javnosti Hrvojeva je starija sestra Jasenka Sparks, koja živi u Miamiju sa suprugom Adamom Sparksom, koji joj je vratio vjeru u ljubav nakon velike tragedije.

Naime, Jasenka je bila 21 godinu u braku s proslavljenim slovensko-hrvatskim rukometašem Iztokom Pucom, koji je 2011. izgubio bitku sa zloćudnom bolešću i preminuo u 46. godini. Zajedno su dobili sina Boruta, koji je danas tenisač.

Hrvoje je jednom priliko otkrio kako su mu i sestre nekad bile u sportu.

"Vanja i ja smo igrali rukomet, a Jasenka se bavila plivanjem. Moje su sestre brzo odustale od sporta, izabrale su neki drugi put, a ja sam jedini od nas ostao u vrhunskom sportu. Vanja je u svoje vrijeme čak imala i nekoliko međunarodnih ponuda, no izabrala je stomatologiju. Danas se bavi jahanjem i s velikim uspjehom nastupa na turnirima", ispričao je za Večernji list.

I njihov otac, koji se također zove Hrvoje, bivši je rukometaš koji je 1972. godine s reprezentacijom bivše države osvojio zlato na Olimpijskim igrama. Njihova majka Dunja preminula je u 74. godini, a prije toga godinama se borila s Alzheimerovom bolešću.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić - 3 +5 Zdravko i Marina Mamić - 2 Zanimljivosti Sve žene Zdravka Mamića: Prvom suprugom oženio se dva puta, a od druge se razveo zbog 30 godina mlađe?

 

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Russell - 2 Taylor Russell - 3 Taylor Russell - 1 Taylor Russell - 3 +4 Taylor Russell Celebrity Svijet je tek pošteno čuo za nju, a ona svojim razgolićenim izdanjima izaziva pomutnju, za ovo bome treba hrabrosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene