Imao puno problema

Nakon velike tragedije prepustio se samoći i zabavama za jednu noć, sve dok nije sreo ljepoticu koja ga je vratila u život

Scott Eastwood Scott Eastwood Getty Images 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Eastwood Scott Eastwood Scott Eastwood Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood i Jewel Brangman (Foto: Instagram) Scott Eastwood i Jewel Brangman (Foto: Instagram) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) +8 Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Galerija

Scott Eastwood uživa sa svojom djevojkom Maddie Serviente na odmoru u Grčkoj i pokazuje svoje zavodničke mišiće.

Američki glumac i maneken Scott Eastwood (36), više nije samac, naime, uživa s djevojkom Maddie Serviente na odmoru u Grčkoj.

Pogledaj i ovo Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Zgodni sin Slika i prilika slavnog oca: Golišavi nasljednik legendarnog glumca pokazao svoje adute

Paparazzi su ih ulovili na jednoj od plaža, a Scott je upravo u vrućem izdanju pokazao svoje istrenirano tijelo i mišiće koji su svima oduzeli dah.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Eastwood (@scotteastwood)

Njegova djevojka Maddie nosila je dvodijelni badić u kojem je istaknula svoj preplanuli ten, ali i manekensku građu na kojoj joj mnogi zavide. Modni dodatak bile su joj sunčane naočale. 

Na jednoj od fotografija izmijenjuju nježnosti na ležaljci te se čini kako je Eastwood nakon dugo samoće i zabava za jednu noć, ipak pronašao onu pravu. Scott je s Maddie prvi puta viđen 2016. godine u Australiji, a baš tamo su se i upoznali na glazbenom festivalu.

Nakon tragičnog kraja velike ljubavi s Jewel Brangman koja je smrtno stradala u prometnoj nesreći, dugo je tugovao.

"Izgubio sam prijatelje i prije. I to neke velike prijatelje. No nikada prije toga nisam izgubio nekoga s kime sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa spojevima i vezama".

Scotta su povezivali s glumicom Katie Holmes , ali i s manekenkom Adrianom Limom, glumio je u spotu pjevačice Taylor Swift, te očarao brojne druge poznate i manje poznate dame.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Rihanna Rihanna i A$AP Rocky Rihanna i A$AP Rocky - 2 +2 Rihanna i A$AP Rocky - 1 Zanimljivosti Rihanna skinula s trona Kim Kardashian i upisala se u povijest, evo koja joj je laskava titula pripala!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 7 +3 Nicole Kidman Celebrity Bizarni detalj koji je stavila na sebe zasjenilo je nešto drugo, o svemu mudro šuti, ali jasno je što je napravila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene