Ups!

Harry i Meghan jednoj se stvari sigurno nisu nadali, ovo im se dogodilo prvi put od preseljenja u SAD

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Meghan Markle, princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i princ William Princ Harry - 2 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 3 +21 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle doživjeli su ozbiljan pad popularnosti u SAD-u nakon što je objavljena njegova knjiga "Spare".

Princ Harry i Meghan Markle doživjeli su pad popularnosti u Sjedinjenim Državama, i to u samo nešto više od mjesec dana i nakon objavljivanja njegovih kontroverznih memoara naziva "Spare".

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Par, koji je prije bio iznimno popularan u SAD-u, potonuo je u anketama otkako je Harry pokrenuo novi napad na kraljevsku obitelj i otkrio niz intimnih detalja poput toga kako je izgubio nevinost, o konzumiranju droga i opijata te obiteljskim svađama.

Prije objavljivanja knjige Harry je prema anketama Newsweeka imao ocjenu naklonosti od +38, u kojoj je sudjelovalo 2000 glasača, a to je sada palo na -7. Njegova supruga Meghan također doživjela štetu zbog te drame, pa sada ima ocjenu -13, u usporedbi s +23 s početka prosinca prošle godine.

"Spare" je postala najbrže prodavana nefikcijska knjiga svih vremena na sam dan izlaska zauzevši vrh ljestvica prodaje diljem svijeta. U njoj je Harry iznio eksplozivna otkrića i optužbe o članovima svoje obitelji, ponajviše o svom bratu princu Williamu, što je potreslo kuću Windsor. Također je ugrozio priliku da ostavi po strani svoje nesuglasice na krunidbi princa Charlesa III. kasnije ove godine, na koju po svemu sudeći neće ni biti pozvan.

Anketa koja je provedena označava ozbiljan pad u rejtingu para koji se preselio u SAD nakon što se povukao s kraljevskih dužnosti u ožujku 2020. godine.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Holland Taylor u seriji Dva i pol muškarca Holland Taylor i Sarah Paulson Holland Taylor i Sarah Paulson Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 +15 Sarah Paulson i Holland Taylor - 1 Zanimljivosti Nije se planirala zaljubiti u 32 godine stariju partnericu, a kaže i da joj je ona najljepša žena koju je vidjela

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 +30 Jelena Perčin - 4 Nekad i sad Nesretne ljubavi i tragičan gubitak prijateljice nisu ostavile traga na izgledu Jelene Perčin, a pogledajte kako se naša glumica mijenjala tijekom godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene