kakva ekipa!

Očevi naših reprezentativaca susreli se u Zagrebu uoči utakmice Hrvatske i Brazila pa zagrljeni pozirali fotografima!

Branko Livaković, Tihomir Gvardiol, Jakov Petković Branko Livaković, Tihomir Gvardiol, Jakov Petković Marko Lukunić/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Livaković, Tihomir Gvardiol, Jakov Petković - 1 Branko Livaković, Tihomir Gvardiol, Jakov Petković - 2 Branko Livaković, Tihomir Gvardiol, Jakov Petković - 3 Tihomir Gvardiol - 1 Tihomir Gvardiol - 2 Tihomir Gvardiol - 3 Tihomir Gvardiol - 4 Tihomir Gvardiol - 5 Tihomir Gvardiol - 6 +0 Branko Livaković, Tihomir Gvardiol, Jakov Petković Galerija

Tihomira Gvardiola, oca Joška Gvardiola, na tržnici Dolac posjetio je otac Brune Petkovića, Jakov Petković, a pridružio im se i stric Dominika Livakovića, Branko Livaković.

Prije utakmice Hrvatske i Brazila na Svjetskom prvenstvu, u Zagrebu su se susreli očevi Joška Gvardiola i Brune Petkovća, te stric Dominika Livakovića.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić - 2 uživaju u svojoj sreći Iva Šarić ovako je obilježila uspjeh supruga Brune Petkovića, objava na Instagramu kao dokaz da je njegova najveća podrška!

Jakov Petković i Branko Livaković posjetili su Tihomira Gvardiola na tržnici Dolac, gdje on radi u ribarnici te su tamo zajedno nasmiješeni i zagrljeni pozirali fotografima.

Tihomir Gvardiol fotografe je proveo i po svojem radnom mjestu, a fotografije pogledajte u galeriji.

Inače, otac Joška Gvardiola podrijetlom je iz Novigrada i profesionalni je ribar, a oženio se Zagrepčankom Sanjom. Joškova majka sina vjerno bodri s tribina u Katru, a s njom su i njegove sestre Franka i Lorena.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ministar Ivan Paladina sa sinom u Katru - 6 Ministar Ivan Paladina sa sinom u Katru - 14 Ministar Ivan Paladina sa sinom u Katru - 13 Ministar Ivan Paladina sa sinom u Katru - 12 +8 Ministar Ivan Paladina sa sinom u Katru - 11 Celebrity Naš ministar i njegov sinčić napravili su show u Katru, pogledajte kako su podigli atmosferu među navijačima Hrvatske!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +27 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives bodri Vatrene u kupaćem kostimu, a na poseban način odala je počast najpoželjnijem neženji reprezentacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene