"to je prljava igra"

Neviđene snimke trudne Meghan Markle i šokantne izjave Harryja o princezi Diani u novom traileru dokumentarca od kojeg strahuje kraljevska obitelj

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle +19 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Objavljen je novi bombastični trailer dokumentarca "Harry i Meghan", koji stiže na Netflix 8. prosinca.

Princ Harry i Meghan Markle šokirali su javnost u prvom traileru dokumentarne serije "Harry i Meghan", koja će uskoro biti prikazana na streaming servisu Netflix, a sada je objavljen i drugi.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

U novoj dramatičnoj najavi Harry tvrdi da su insajderi plasirali i podmetnuli priče o njemu i Meghan, opisujući kraljevski život kao "prljavu igru", a uz snimke njegove pokojne majke princeze Diane progovorio je i o boli koju podnose žene koje se udaju u kraljevsku obitelj.

Trailer otkriva i dosad neviđene snimke trudne Meghan Markle, a u dokumentarcu će biti prikazani i brojni intimni trenuci bračnog para.

"Shvatila sam da te nikada neće zaštititi", govori Meghan u jednominutnoj videonajavi referirajući se na to da je kraljevska obitelj nije htjela zaštititi od novinara, a Harry dodaje: "Bio sam prestravljen, nisam želio da se povijest ponavlja."

"Nitko ne zna cijelu istinu. Mi znamo cijelu istinu", poručuje Harry na kraju bombastičnog trailera, koji je izazvao lavinu reakcija na YouTubeu.

Prvi trailer objavljen je na početku turneje princa Williama i Kate Middleton u SAD-u, što su obožavatelji kraljevske obitelji protumačili kao pomno isplaniran i vrlo podao potez odbjeglog para.

Bliski izvori kraljevske obitelji potvrdili su da je ovo objava rata, a čini se da zasad Harry i Meghan dobivaju bitku.

Dokumentarac "Harry i Meghan" vrijedan je 88 milijuna funti, a stiže na Netflix 8. prosinca.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 12 Celebrity Ivana Knoll provocira Japance uoči utakmice s Hrvatskom, uputila im je znakovitu poruku u još jednom seksi navijačkom izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene