Nije ispalo kako je očekivala

Martina Tomčić požalila se pratiteljima na problem s kojim se suočila: ''Fakat sam supertalent, ovo se ne skida''

Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - Insta priča - 3 Martina Tomčić - Insta priča - 2 Martina Tomčić - Insta priča - 1 Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +20 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić putem Instagrama ispričala je kako je pokušala pomoći kćeri, a onda se našla u neočekivanom problemu.

Operna pjevačica i članica žirija showa ''Supertalent'', Martina Tomčić, javila se svojim pratiteljima putem Instagrama i ispričala im u kakvom se problemu našla.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden ''jedna je srodna duša'' Samo jednom se ljubi...ili ipak više puta? Domaće vijezde priznale koliko su puta iskreno voljele u životu!

Naime, Martina je odlučila potamniti traperice svoje kćeri, ali ta cijela procedura i nije prošla baš kako je očekivala.

Na prvoj fotografiji pokazala je traperice prije bojanja, a zatim ih je pokazala u mašini prije same procedure.

No nije sve prošlo kako se nadala. 

"Fakat sam supertalent, ovo se ne skida", napisala je Martina na zadnjoj fotografiji gdje je pokazala svoju ruku prekrivenu crnom bojom, no nadamo se da je nekako uspjela riješiti situaciju u kojoj se našla. 

Inače, Martina je nedavno sa  suprugom i djecom bila na skijanju, odakle se javila putem društvenih mreža s romantičnom fotografijom nje i Ženje.

Podsjetimo, par je braku od 2003. godine, a u javnosti se vrlo rijetko pojavljuju zajedno, a uz kćer, imaju i sedmogodišnjeg sina Nou.

Martina je studirala u Grazu, ali je često dolazila u Zagreb, pa je tako jednom prilikom posjetila i Samoborski fašnik na kojem ju je sa Ženjom upoznao zajednički prijatelj.

Vjenčali su se u Samoboru, a svadba je bila u sklopu obitelji i prijatelja. Martina je tada imala vrlo jednostavnu vjenčanicu od lanenog materijala koja je bila pripijena uz njezinu figuru.

Tomčić imamo priliku gledati kao jednu od članica žirija u emisiji "Supertalent" koji je jedan od najuspješnijih domaćih showova.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 +10 Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujnu Slavonku na Instagramu prati gotovo 900 tisuća pratitelja, a zbog nove fotografije raskošnog atributa opet je uzburkala društvene mreže!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Lohan Lana Del Rey Charlie Sheen Ed Sheeran +25 Cameron Diaz Zanimljivosti Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene