"To je vrlo iritantno"

Jedan detalj na licu naljepše žene na svijetu otkrio je njezinu pomalo divlju prošlost, ne može ga sakriti iako joj smeta

Margot Robbie Margot Robbie Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie Brad Pitt i Margot Robbie Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 2 Margot Robbie s mamom - 3 Margot Robbie s mamom - 2 Margot Robbie i Leonardo DiCaprio Margot Robbie - 11 Margot Robbie - 8 +9 Margot Robbie - 7 Galerija

Margot Robbie zablistala je na dodjeli Zlatnih globusa, a mnogi su primijetili jedan detalj na njezinu licu koji je podsjeća na neke prošle dane.

Margot Robbie učvrstila je svoju reputaciju jedne od najglamuroznijih holivudskih glumica dolaskom na dodjelu Zlatnih globusa u predivnoj haljini, no jedan mali detalj na njezinu licu podsjetio je na njezine opuštenije godine.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

Naime, glumičini su obožavatelji na besprijekornom licu 32-godišnje Margot primijetili mali ožiljak na nosnici, točnije na mjestu na kojem je nosila naušnicu u svojim tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama.

Australska glumica, koja je karijeru započela u sapunici "Susjedi", uklonila je naušnicu iz nosa prije otprilike 13 godina, baš kad je njezina slava u Hollywoodu počela rasti. Jednom je prilikom otkrila da je odlučila probušiti nos kao tinejdžerica kad je malo više popila na školskom izletu u Italiji.

"Da sam tada znala da ću jednog dana biti glumica, sigurno ne bih probušila nos. To je jako iritantno, stalno vidim rupu za naušnicu na ekranu i uvijek se sjetim vremena kada sam bila pijana glupa tinejdžerica u Italiji misleći kako je zabavno probušiti nos", izjavila je 2019. godine za australsko izdanje Voguea.

Margot, koja se može pohvaliti i s nekoliko tetovaža na stopalima i gležnju, prethodno je opisala svoju ljubav prema ukrašavanju rekavši također za Vogue: "Pomalo sam morbidno fascinirana iglama."

Slavna plavuša prošle je godine treći put proglašena najljepšom na svijetu, a onda je sve iznenadila nikad golišavijim izdanjem za premijeru iščekivanog filmskog spektakla "Babylon" u kojem glumi.

Margot je za tu prigodu bila odabrala crnu mini haljinu s prorezom koja je otkrila trbuh i u kojoj je pokazala svoju zanosnu figuru. Pratnju joj je pravila njezina majka Sarie Kessler, koja je također zadivila sve prisutne i svima je bilo jasno od koga je Margot naslijedila ljepotu. Ponosna mama pozirala je s kćeri nasmiješena od uha do uha, a zajedno su bile pravi mamac za poglede.

Margot u filmu "Babylon" ima glavnu žensku ulogu, a uletjela je kao zamjena Emmi Stone. U filmu glumi i Brad Pitt, s kojim je Margot glumila i u Tarantinovu hitu "Bilo jednom… u Hollywoodu". S nestrpljenjem se iščekuje i film u kojem će Margot utjeloviti omiljenu lutku Barbie, a uloga Kena pripala je Ryanu Goslingu.

Što se tiče njezina ljubavnog života, Margot je od 2016. godine u braku s producentom Thomasom Ackerleyom, no par se rijetko skupa pojavljuje u javnosti i vješto čuva svoju privatnost.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin - 4 Igor Mešin - 3 Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 1 +26 Igor Mešin - 5 inMagazin Igor Mešin se prisjetio prvog voditeljskog angažmana davne 2008. godine, od tada je omiljeno TV lice!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Goran Navojec i Marija Škaričić - 2 Goran Navojec i Marija Škaričić - 1 +12 Goran Navojec i Marija Škaričić - 4 Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene