Onaj pravi?

Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

Luke Evans i Fran Tomas Luke Evans i Fran Tomas Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans - 8 Luke Evans - 9 Luke Evans - 10 Luke Evans - 3 Luke Evans - 5 Luke Evans - 6 +5 Luke Evans - 3 Galerija

Luke Evans uživa u ljetnim egzibicijama, ali i strastvenim trenucima sa svojim novim dečkom Franom Tomasom.

Glumac Luke Evans odlučio je ljetne dane provesti na Ibizi, i to sa svojim dečkom Franom TomasomPaparazzi su ih uhvatili u moru dok su izmjenjivali nježnosti i zagrljaje, a na licu im se vidi da su bili dobro raspoloženi.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Fali li netko? Najseksi muškarci današnjice: Pogledajte tko se sve našao na listi onih kojima žene teško odolijevaju!

Luke je na sebi imao ljubičaste kupaće gaćice, u kojima je do izražaja došlo njegovo isklesano tijelo, koje mu je već postalo zaštitni znak. Njegov partner Frano imao je iste gaćice, samo u crvenoj boji,  koje su mu naglasile preplanuli ten, a ni njegovi mišići nisu mogli proći nezamijećeno. 

Sudeći prema fotografijama može se zaključiti kako njih dvojica zaista uživaju jedno u drugome te da je možda baš Frano napokon onaj pravi za Lukea. 

Par se upoznao prije godinu dana, dok je Luke radio u Australiji. Svoj odnos skrivali su sve donedavno, a Britanac je inače otvoreno pričao o svojoj seksualnoj orijentaciji i nikada nije skrivao da je homoseksualac.

Evans je zajedno sa svojim partnerom posljednjih nekoliko mjeseci uživao na raznim putovanjima, a između ostalog, uživali su na skijanju s prijateljima Phillipom Schofieldom i Kelly Hoppen u Francuskoj.

"Njihova veza je toliko jaka, u tajnosti su putovali svijetom. Isto razmišljaju, obojica imaju smisla za humor i jedan drugog podržavaju'', rekao je izvor blizak Lukeu za The Sun.

Luke je ranije bio u vezi s Rafaelom Olarrom, s kojim se počeo viđati na ljeto 2019., a prekinuli su u siječnju prošle godine. Posljednje mjesece veze proveli su zajedno u Australiji, a Rafael inače živi u Miamiju, u kojem radi kao umjetnički direktor lanca hotela na Floridi i u Argentini.

Početkom prošle godine, ni mjesec dana nakon njihova prekida, Luke je u Sydneyju uhvaćen s misterioznim frajerom s kojim je uživao na poznatoj plaži Bondi Beach. Vezu s njim nije tada potvrdio, ali mnogi su pretpostavljali da su par.

Zgodni je dvojac u minijaturnim kupaćim gaćicama mamio poglede svojim isklesanim tijelima, a u moru su se dodirivali i smijali te se nisu previše obazirali na znatiželjne poglede i bliceve fotoaparata.

Britanski glumac ranije je izjavio kako razmišlja o očinstvu i da želi imati djecu prije nego što ostari.

"Razmišljao sam o tome mnogo puta i kako starim, razmišljam da bih možda trebao to i učiniti. Ne želim biti stari tata, ali bih želio biti tata", zaključio je Luke. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić i Milan Popović Severina Milan Popović Igor Kojić i Severina +3 Milan Popović - 2 Celebrity Severinini bivši pozirali zagrljeni i nasmijani, zaključili su i da su sada poput obitelji: "Neke veze su jednostavno neraskidive!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson - 11 Elle Macpherson - 7 Elle Macpherson - 10 Elle Macpherson - 13 +18 Elle Macpherson - 9 Celebrity Poslije ove fotografije jasno je zašto je zovu ''The Body'', tajnu svog dobrog izgleda u 59. godini otkrila je nedavno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene