Ajoj

Video Jennifer Lopez i Bena postao hit na društvenim mrežama, morao joj je pojasniti neke stvari: "Jen, nisam pio!"

Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 TikTok/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +20 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su tijekom kratke rasprave na zabavi povodom premijere njezina filma "Shotgun Wedding".

Jennifer Lopez i Ben Affleck postali su pravi hit na društvenim mrežama nakon što je osvanuo video u kojem joj se on pravda kako nije pio ništa od alkohola, a koji je nastao na zabavi povodom premijere njezina novog filma "Vjenčanje za umrijeti".

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Kratki video prikazuje 50-godišnjeg Bena, koji je inače u nekoliko navrata već govorio o svojoj ovisnosti o alkoholu, kako pokazuje 53-godišnjoj supruzi Jennifer da nije pio. Dok njezin hit "Let's Get Loud" odzvanja u pozadini, vidi se kako Jennifer drži čašu s vinom dok joj Ben navodno govori: "Nisam ništa popio, OK?"

Jennifer ga je nakon toga ozbiljno pogledala i sama popila gutljaj pića.

@life_with_matt #duet with @alliworkscarpets #benaffleck ♬ original sound - Alli Works Carpets

Video je pregledan više od 1,5 milijuna puta samo u prvih nekoliko sati otkako je objavljen na TikToku te je izazvao raspravu među korisnicima. Neki su tako kritizirali latino divu, sugerirajući da ne daje podršku Benu kao liječenom alkoholičaru time što pije alkohol, dok su drugi inzistirali na tome da je zapravo samo kušala piće kako bi provjerila sadrži li alkohol.

Ben je inače nekoliko je puta bio na odvikavanju, posljednji put u kolovozu 2018. godine, i to nakon što je njegova bivša supruga Jennifer Garner napravila intervenciju i odvela ga u ustanovu za liječenje u Malibuu u Kaliforniji.

Prvi je put na odvikavanju završio 2001. godine, a u ožujku 2017. godine objavio je na Facebooku da je ponovno završio na liječenju.

"Završio sam na liječenju od ovisnosti o alkoholu; nešto s čime sam se nosio u prošlosti i s čime ću se nastaviti suočavati. Želim živjeti život punim plućima i biti najbolji otac koji mogu biti. Želim da moja djeca znaju da nije sramota tražiti pomoć kada vam je potrebna i da budu izvor snage za svakoga tko treba pomoć, ali se boji učiniti prvi korak", napisao je tada Ben.

U prosincu 2021. godine izazvao je brojne kritike kada je rekao da je osjećaj zarobljenosti u njegovu nesretnom braku s Jennifer Garner bio faktor koji je doveo do problema s pićem.

"To je djelomičan razlog zašto sam počeo piti alkohol, bio sam zarobljen. Pomislio sam: 'Ne mogu otići zbog svoje djece, ali nisam sretan. Što da radim?' Ono što sam napravio bilo je da sam popio bocu viskija na kauču, što se nije pokazalo rješenjem", izjavio je u intervjuu koji je dao Howardu Sternu i zaključio da bi da su ostali zajedno vjerojatno i dalje pio.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 +17 Angelina Jolie - 1 Celebrity Paparazzi uhvatili Angelinu Jolie u nezgodnom trenutku, a krupni kadrovi fotografija pokazuju jasnu stvar

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom +28 Anđelka Prpić Celebrity Anđelka Prpić ne odvaja se od prijatelja bivšeg muža s kojim čeka dijete, a pokazala je i trudnički trbuh u pripijenoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene