Kći slavnog zavodnika

Prvo je šokirala promjenom imidža zbog kojeg ju nitko nije prepoznao, a sada golišava šeće okolo i privlači dodatnu pažnju

Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jude Law (Foto: Getty Images) Galerija

Iris Law jedna je od najzapaženijih zvijezda u Cannesu, nitko ne prestaje pričati o njezinom novom imidžu i provokativnim kombinacijama u kojima okolo šeće.

Nakon što je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu šokirala drastičnom promjenom imidža zbog koje ju nitko nije prepoznato, Iris Law sada pažnju privlači neobičnim i provokativnim izdanjima dok šeće francuskom rivijerom.

Pogledaj i ovo Film The Holiday - 3 Je li to moguće? Iza omiljenog božićnog filma krije se mračna i zastrašujuća priča, glavni zavodnik prikazan je u skroz drugačijem svjetlu?

Paparazzi su mladu kćer popularnog glumca Judea Lawa tako uhvatili pri izlasku iz hotela Martinez, kada je na sebi imala široke hlače neobičnog kroja i minijaturni grudnjak ružičaste boje u čemu je djelovala poprilično opušteno.

20-godišnja Iris našla se prije nekoliko dana na naslovnicama medija nakon što je svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu obojila u platinasto plavu i ošišala je na dužinu od tek nekoliko centimetara i bila je definitivno jedna od glavnih zvijezda koje su se našle u Cannesu.

Iris je jedno od troje djece koje je Jude dobio s bivšom suprugom, glumicom Sadie Frost s kojom je bio u braku od 1997. do 2003. Bivši supružnici imaju nju te sinove Raffa i Rudyja od kojih se obojica se bave glumom.

Nakon toga je ljubio kolegicu Siennu Miller, s kojom je bio zaručen, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom svoje djece Daisy Wright. Jude je ponovno iznenadio javnost kada je tijekom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u New Yorku dobio kćer Sophiju s konobaricom Samanthom Burke, u kratkoj vezi s Catherine Harding ima kćer Adu, a u rujnu prošle godine dobio je šesto dijete s Philipom Coan.

A Iris koja je aktivno bavi manekenstvom u jednom od intervjua je otkrila kakav je osjećaj biti dijete poznatih roditelja.

"Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje djece i često sam ih pitala zašto su se požurili sa svime", rekla je manekenka te dodala kako su joj roditelji oduvijek bili obični i ništa posebno nije imala drugačije od svojih kolega iz škole.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene