Svi su je otpisali!

Malo tko zna da je ova glumica bila u vezi s voditeljicom koja se našla u centru skandala: ''Bila sam na crnoj listi!''

Anne Heche (Foto: Getty Images) Anne Heche (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anne Heche (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Anne Heche bila je u vezi s Ellen DeGeneres, čija je voditeljska karijera pred raspadom.

Malo je poznato da je posrnula komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres bila u vezi s glumicom Anne Heche od 1997. do 2000. godine.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 8 Sretniji su no ikad Njihovoj ljubavi svi su predviđali brzi kraj, a dva desetljeća mlađu šarmantni glumac uspio je osvojiti sa svojih 60 godina!

Heche je nedavno izjavila kako je njihova veza bila skandal u to doba i kako je zbog veze s komičarkom propatila njezina filmska karijera.

"Hollywood me nakon te veze stavio na crnu listu. Nisam deset godina sudjelovala u filmovima velikih studija. Čak su me i izbacili iz projekta vrijednog 10 milijuna dolara", izjavila je Anne Heche.

Od otkaza na velikom projektu spasio ju je kolega, legendarni glumac Harrison Ford, s kojim je glumila u romantičnoj komediji "Šest dana, sedam noći".

"On je moj heroj. Nazvao me jednog jutra i rekao da ga nije briga s kim spavam, već da moramo glumiti zajedno u komediji", prepričala je Heche.

Glumica je u posljednjih 20 godina glumila u mnogim televizijskim serijama i filmovima, ali svejedno smatra kako je bila žrtva homofobije u Hollywoodu i kako bi njezina karijera bila mnogo uspješnija da nije bila u vezi s komičarkom. Unatoč tome, Anne Heche ponosna je jer je bila dio promjene i među prvima koji su javno iznijeli svoje stavove.

Uspješna voditeljska karijera Ellen DeGeneres je pred totalnim kolapsom od prošle godine, kad su u javnost procurile optužbe o zlostavljanju i maltretiranju na radnom mjestu.

"Koliko god ova emisija bila sjajna i zabavna, jednostavno mi više nije izazov", objasnila je Ellen svoju odluku za Hollywood Reporter. Show se ukida 2022. nakon 19 godina emitiranja, a mnogi smatraju da nije riječ o zasićenju, nego o optužbama koje je DeGeneres ranije pretrpjela.

Naime, bivši zaposlenici su rekli da je raditi za nju bilo užasno, a nakon toga su otpuštena tri producenta. Usto se komičarka ispričala u svojoj emisiji svim radnicima koji su trpjeli zlostavljanja i maltretiranja.

"The Ellen DeGeneres Show" se emitirao od rujna 2003., a bio je mješavina komedije, intervjua i toplih ljudskih priča te je bio jedan od uporišta američke televizije, no posljednjih godina mu je pala gledanost, pogotovo nakon optužbi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) +7 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Celebrity Sve donedavno hodao je s ovom zapuštenom bradom, a sad se vratio starom izgledu zbog kojeg je i postao zvijezda!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene