buran život uzeo maha

Bila je jedna od najvećih srpskih zvijezda, a sad se njezino ime sve češće spominje samo uz skandale za koje su krivi poroci

Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 4 Antonio Ahel/ATAImages 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 8 Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 3 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 3 +13 Ana Nikolić - 4 Galerija

Ana Nikolić godinama je glasila kao jedna od vrhunskih srpskih pjevačica, no danas svi o njoj pričaju zbog sve brojnijih skandala u koje upada.

Srpska pjevačica Ana Nikolić u posljednje vrijeme nalazi se na meti skandala koji iz dana u dan postaju sve veći.

Nedavno je zaprepastila fanove diljem regije, dok je pjevala svoje najveće hitove uz hrpu pogrešnih tonova te mijenjala tekst pjesama koje je izvodila i opravdavala se rečenicom: "Pogriješi čovjek".

Sada su tu optužbe kolege Daria Šogorovića koji je na društvenim mrežama objavio nekoliko njezinih ugrožavajućih snimki te tvrdi da ga je pjevačica maltretirala, no ona je sve demantirala. 

Svoju karijeru Ana je započela sa samo 22 godine, a prvi puta zapjevala je na beogradskim splavovima. Do sada je snimila šest studijskih albuma koji su dosegli veliku popularnost. 

2004. godine sudjelovala je na "Beoviziji" gdje je dobila nagradu za otkriće godine, a 2006. godine nastupila je sa pjesmom "Romale Romali" koja se smatra njezinom ulaznom kartom u svijet muzike. 

Međutim, pjevačica se nakon teških životnih situacija okrenula raznim ovisnostima što je i sama potvrdila nekoliko puta za regionalne medije.

Zbog problema s alkoholom Ana je jedno vrijeme pauzirala s nastupima i izbacivanjem novih pjesama te se u potpunosti povukla iz javnosti.

Nakon nekog vremena pjevačica je transformirala svoje tijelo i skinula poveći broj kilograma, nakon čega su svi pomislili da će i njezino stanje krenuti na bolje. 

Puno se pisalo i o njezinom braku s reperom Stefanom Đurićem Rastom za kojeg se udala 2016. godine i dobila kćer Taru, a samo godinu dana kasnije su se razveli zbog njezine nepodnošljive ljubomore. 

Ana je bivšem suprugu oštetila je i skupocjeni auto, a cijelu situaciju tada je i sama prokomentirala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša bez donjeg rublja stala na kraj komentarima na račun njenog izgleda i korištenja fotošopa, svima je ovo zapelo za oko!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 +26 Jelena Rozga - 5 Celebrity Rozga zbog seksi otvora na jednom dijelu tijela dobila poseban nadimak, a svi su komentirali da je cijeli outfit bio posebno seksi!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene