Parti u Las Vegasu

Mmmm.. kad dvije cure ližu jedan kolač!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U lasvegaskom klubu Coyote Ugly tulumarila je američka glumica iza sapunica.

Američka glumica Shayne Dahl Lamas poznata iz serije 'General Hospital' koja lovi Guinnessa za najdugovječniju sapunicu na američkoj televiziji, viđena je na razuzdanom partiju u lasvegaskom klubu Coyote Ugly.

Pogledaj i ovo showbuzz The Reel Awards FOTO: Crvenim tepihom prošetali dvojnici poznatih i slavnih

Odjevena u šljokičavu kratku haljinu mamila je poglede ne samo atraktivnim izgledom već i simpatičnim šopanjem tortom koju je naposljetku podijelila s platinastom prijateljicom. Oko djevojaka se okupio pozamašan broj zaintrigiranih muškaraca koji su se ponadali kako će pasti neka pusa. To se ipak nije dogodilo, jer Shayne ne naginje takvoj vrsti zabave, osim toga u klub je došla u društvu svog dečka.

Kći iz glumačke obitelji

Shayne Dahl Lamas rođena je 1985. godine u kalifornijskom Malibuu. Kći je glumca Lorenza Lamasa i unuka argentinskog glumca Fernanda Lamasa. Bila je zaručena za Matta Granta u vrijeme kada su je odabrali za novu, 12. po redu sezonu serije 'The Bachelor'. Sredinom prošle godine par je prekinuo ljubavnu vezu. Kao razlog naveli su 'lagano odstupanje jedan od drugoga i životnu putanju u različitim smjerovima'. Iako su prekinuli, ostali su u dobrim odnosima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene