Obnažene Kate Moss i Gisele Bundchen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su među najplaćenijim modelima na svijetu. Ali na ovim fotografijama jedine modele koje nose su oni koje im je dala majka priroda.

Kate Moss i Gisele Bundchen jedne su od nekoliko zvijezda čije su fotografije dio nevjerojatne kolekcije fotografija koja će biti na aukciji poznate njujorške kuće Christie. 

Pogledaj i ovo showbuzz Bez zadrški Ikone 90-ih gole pozirale zajedno!

Umjetnički snimljene fotografije, problematične Kate Moss i amazonke Gisele Bundchen snimio je fotograf Irving Penn. 

Očekuje se da će fotografija Kate Moss doseći cijenu od 30-40,000 dolara, a za sličnu cijenu prodat će se i fotografija Brazilke Gisele.

Fotografije su u jedinstvenoj kolekciji Gerta Elferinga koja će biti na aukciji u New Yorku 10. travnja. Pretpostavlja se da će cijela kolekcija biti prodana za oko 2 do3 milijuna funti.

Među ostalim fotografijama je i portret ikone '60, Brigitte Bardot, golišava fotografija američke glumice Lauren Hutton i serija psihodeličnih portreta Beatlesa, koje je sve snimio poznati modni fotograf Richard Avedon.

Elfering, 49, jedan je od najpoznatijih kolekcionara fotografija 20 stoljeća i vlasnik je mnogih fotografija koje su napravili svjetski poznati fotografi toga doba. 

Fotografije je počeo skupljati još kao mladić, kada ih nije ni mogao kupiti. Kroz godine skupio je cijenjena i skupa dijela poznatih fotografa. A sada će njih 135 prodati na aukciju koja će se održati 10. travnja u New Yorku. Ali prije toga biti će izložene, pa će ih i oni koji nisu dubljeg džepa moći vidjeti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene