Opa!

Rihanna je u crnoj prozirnoj opravici rukom prekrivala grudi, a opasan prorez otkrio je i jedan seksi detalj

Rihanna - 4 Rihanna - 4 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 2 Rihanna - 3 Rihanna - 1 Rihanna i A$AP Rocky - 2 Rihanna i A$AP Rocky - 3 Rihanna i A$AP Rocky - 4 Rihanna Rihanna i ASAP Rocky Rihanna i A$AP Rocky - 1 Rihanna i A$AP Rocky - 1 +10 Rihanna i A$AP Rocky - 2 Galerija

Rihanna je svom partneru AAP Rockyju priredila vrhunsku zabavu, povodom njegovog 34. rođendana.

Pjevačica Rihanna u svibnju je dobila prvo dijete sa partnerom A$AP Rockyjem, a sada je imala novi razlog za veselje.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Naime, glazbenik je slavio svoj 34. rođendan, a ona mu je tom prilikom priredila luksuzno iznenađenje. 

Odjenula je glamuroznu crnu haljinu koja se vrlo prozirala pa je do izražaja došla njezina zategnuta stražnjica, a pred paparazzima je grudi prekrivala rukama zato što nije nosila grudnjak.

Svu pažnju također je privukao Rihannin raskošni prorez koji je istaknuo njezine nevjerojatno zgodne noge. 

Reper je nosio elegantno crno odijelo na prugice ispod kojeg se nazirala bijela košulja i crna kravata, a na nogama je imao crne lakirane cipele.

Pjevačica je partneru priredila glamuroznu tortu, ali i buket šarenih balona koje je osoblje dostavilo u restoran večer prije proslave.

Podsjetimo, pjevačica još uvijek nije otkrila djetetovo ime. Trudnoću je također dugo držala u tajnosti, a od rođenja se samo nekoliko puta pojavila u javnosti i to sa svojim partnerom.

Primijeti se da je ova omiljena pjevačica dobila nekoliko kilograma u trudnoći, ali odlično joj stoje te ih zna pokazati kako treba.

Unatoč brojnim pričama koji su proteklih nekoliko mjeseci opsjedali ovaj par, Rihanna i Rocky ni o čemu se nisu javno oglasili na društvenim mrežama, a time su i potvrdili kako su sve vijesti bile lažne.

Podsjetimo, Rockyja su na Twitteru proglasili nevjernim jer je navodno Rihannu prevario s njezinom suradnicom, a trudna Rihanna je sve to vidjela. Međutim, Luis Positano koji je vijest objavio na svom Twitter profilu to je kasnije i opovrgnuo i javno se ispričao.

Nekoliko dana kasnije, Rocky je optužen da je pucao na muškarca iz vatrenog oružja prije nekoliko mjeseci, ali iz svega se izvukao jamčevinom.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Asia Argento i Michele Martignoni - 3 Asia Argento i Michele Martignoni - 1 Asia Argento i Michele Martignoni - 2 Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) +17 Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Celebrity Poznata ljepotica uhvaćena s 21 godinu mlađim dečkom, on se ne odvaja od nje ni nakon teških optužbi na njezin račun!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović +27 Milica Pavlović Celebrity Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene