Tko će to biti?

Ostalo je još samo sedam mjesta u TOP 21 MasterChefa, a imena tih kandidata doznat ćemo večeras!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Masterchef - 1 Masterchef - 2 Masterchef - 3 Masterchef - 4 In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 4 In Magazin: Masterchef - 5 In Magazin: Masterchef - 6 +14 In Magazin: Masterchef - 7 Galerija

Nakon što je Melkior Bašić izabrao svoj tim, i Stjepan Vukadin je izazovom ''follow the chef'' odabrao svoju ekipu koja je ušla u MasterChef vilu te jednog kandidata poslao kući. Ostalo je još samo sedam mjesta u TOP 21 ovog showa, a imena tih kandidata doznat ćemo večeras.

Chef Stjepan Vukadin svojim je kandidatima pripremio izazov s jelom u kojem je glavna namirnica bila riba romb, a prema njegovu mišljenju, troje najlošijih kandidata bili su Dinko, Maja i Matea, koji su prolazak u TOP 21 tražili kroz stres test. U njemu su morali napraviti carpaccio s emulzijom i majonezom, u čemu je najneuspješniji bio Dinko.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Hit-video! Omiljeni trojac iz MasterChefa izgubio okladu pa nasmijao obožavatelje do suza: "Kakvi ste vi carevi!"

''Dinko, mislim da Kakanj još nije spreman na ovakav carpaccio što, Majo, znači da ti ideš doma, ali u svoj drugi dom, u MasterChef vilu'', rekao je Stjepan Vukadin. 

''Dao sam maksimum u ovom trenutku koliko sam poznavao namirnice i sve ostalo tako da nemam za čime žaliti tako da to je to'', rekao je Dinko Alešević. 

Među prvima su iz Stjepanova tima u TOP 21 ušli Marko i Devlija.

''Iskreno, ne mislim da imam nekakve prednosti, svi su jako dobri, ne bi bili tu da nismo dobri kuhari, možda eventualno zato što se dobro snalazim s nepoznatim namirnicama. Kada koristim nepoznatu namirnicu, ona uvijek ispadne prva liga'', rekao je Marko Kolak. 

''Neopisiv je osjećaj, dobiti bijelu pregaču, ući u TOP 21, meni je ovo ostvarenje sna. Dojam o žiriju je meni bio nevjerojatan kad sam ih tu vidjela. Prošle godine sam ih gledala na malim ekranima, a sad sam tu s njima – učim, kuham… Nevjerojatno, neopisivo…'', zaključila je Melvija Delić. 

Vesna se drugi put zaredom prijavila u MasterChef, kako kaže, iz inata.

''Prošla sezona mi je bila jako teška, nisam prošla na audiciji, međutim dobila sam povjerenje chefa Stjepana i to je zapravo za mene bio vjetar u leđa da se ne predam i da dođem ponovno nazad i evo e danas u TOP 21. Hvala Stjepane'', rekla je Vesna Slavica. 

Neki članovi Stjepanova tima smatraju da odlično podnose stres.

''Malo se pogubim u početku, malo me opere trema, ali onda se kasnije saberem, imam moment sama sa sobom i onda bude OK'', zaključila je Matea Alduk. 

Maja priznaje da ima problema sa samopouzdanjem, a otkrila nam je i što smatra svojim kvalitetama.

''Ono što bih mogla istaknuti kao svoju dobru osobinu su organiziranost i dobro upravljanje vremenom'', otkrila je Maja Jalšovec. 

Jelica i Ivana su nam otkrile smatraju li da imaju prednost pred ostalim kandidatima.

''Volim raditi s ribom, volim jako ribu, tu sam nekako na svom terenu i možda to nekakvo iskustvo i u natjecanju preko glazbe i puno javnih nastupa pred publikom, ali evo recimo to'', rekla je Jelica Boto. 

''Mislim da sam jako organizirana i fokusirana na ono što radim i ne može me se baš tako izbaciti iz takta. Definitivno želim da mi MasterChef promijeni život. Da promijenim svoje poslovno okruženje i da krenem raditi ono o čemu uživam stvarno'', priznala je Ivana Ivić. 

Još je samo sedam mjesta ostalo u MasterChef vili, a tko će u nju ući, provjerite večeras na Novoj TV nakon serije Kumovi.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 3 +28 Khloe Kardashian - 4 Celebrity Najgori Photoshop gaf koji ste vidjeli? Na udaru kritika jer je ovo što je napravila stvarno potpuno nerealno!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene