Atmosfera je bila sjajna!

Luka Nižetić svojoj je publici predstavio prvi live sing kojeg će posebno pamtiti po nastupu u Tvornici kulture

Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić - 4 Luka Nižetić - 5 Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +8 Luka Nižetić - 7 Galerija

Luka Nižetić počastio je svoje slušatelje prvim live singlom pjesme ''Kad zasvira orkestar'' koja je pokrenula odličnu atmosferu na slavljeničkom koncertu u Tvornici kulture.

Za uvod u 2023. godinu splitski glazbenik Luka Nižetić pobrinuo se svojoj publici predstaviti live verziju pjesme ''Kad zasvira orkestar'' koja je izvedena i snimljena na njegovom prošlogodišnjem velikom slavljeničkom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

''Ovu pjesmu sam odabrao jer u tri i po minute zorno pokazuje kakva je vladala atmosfera te večeri. Još uvijek je sve svježe i svako malo se vratim na taj za mene možda i najvažniji koncert u karijeri. Zaista sam se uz pomoć fenomenalnih glazbenika i plesača potrudio publici prirediti večer punu pozitivne energije, plesa i veselja, te izvesti u novom ruhu pjesme koje su obilježile moju dvadesetogodišnju karijeru. Za svakog glazbenika nema ništa ljepše, važnije i dojmljivije od susreta s publikom pa ovakvi trenuci za pamćenje zabilježeni zvukom i slikom nešto su za što se radi i živi'', otkrio je Luka kojem je protekla godina donijela puno razloga za veseljem gdje je odnio prvu nagradu publike na Splitskom festivalu, dok se s pjesmom ''Zagrli život'' našao u finalnom izboru za Hit godine nagrade Cesarica.

Uz 13 pratećih glazbenika Luki su se na pozornici u izvedbi ove numere pridružili plesači Dorotea Sokolić, Andriana Aleks, Ivor Benko, Karlo Topolovec i Dag Marković iz plesnog centra Tala, dok se za koreografiju pobrinula Larisa Lipovac.

Za video snimku su zaslužni snimatelji Suzana Arslani, Tomislav Pović, Alen Stanković Yenki, Krunoslav Ivšić, te montažer Davor Flam i redatelj Darko Drinovac.
 

''Kad zasvira orkestar'' pjesma je koju je Luka objavio prije jedanaest godina našavši se na istoimenom njegovom trećem studijskom albumu. Glazbu potpisuje Bilent Saliev, frontman priznatog makedonskog etno-gypsy brass kolektiva Kočani orkestar, a tekst Stevo Cvikić.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene