Čemu to?

Victoria Beckham pokazala jedan detalj koji je pokrenuo glasine o razvodu, fanovi su zabrinuti

Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Victoria Beckham Nicola Peltz i Victoria Beckham David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 1 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 2 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 3 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 4 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 5 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 6 +20 David Beckham Instagram - 5 Galerija

Victoria Beckham potaknula je nove glasine o rastavi nakon što je u svojoj objavi nehotice pokazala da više nema tetovažu posvećenu svome suprugu.

Victoria Beckham tema je mnogih razgovora proteklih nekoliko mjeseci zbog loših odnosa sa svojim sinom Brooklyinom Beckhamom i snahom Nicolom Peltz, a sada je ponovno potaknula nove glasine.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ne čini se ugodno David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

Ovog puta šuškanja se tiču nje i supruga Davida Beckhama, a za sve je kriva jedna tetovaža.

Naime, Victoria je dugi niz godina na lijevom zapešću ruke imala tetovažu koju je posvetila Davidu, a sadržavala je njegove inicijale, ''DB''.

Vjerni Victorijini fanovi promjenu su primijetili na novom videozapisu koji je podijelila na svojem profilu na Instagramu, a mnogi su odmah pokrenuli rasprave kako je tetovažu maknula i da se par više ne slaže.

''Zašto si dala maknuti tetovažu, fascinantno'', ''Oprostite na mojoj smetnji, ali je li tetovaža koju si imala laserski maknuta?'', ''Nemoguće da je tako izblijedjela'', pisali su znatiželjni obožavatelji u komentarima videozapisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria na pitanja nije odgovorila, a sumnje je teško potvrditi sudeći po njihovim zaljubljenim objavama koje si često posvećuju na društvenim mrežama. Ništa drugačije nije bilo ni ovog ljeta, kada su bili na odmoru u Hrvatskoj, a i David i Victoria objavljivali su jedno drugo i izmjenjivali nježnosti.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 +14 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Zanimljivosti Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene