Predivno!

Tarik Filipović posebnim videom čestitao rođendan svojoj voljenoj: ''Uz tebe mi je svaki dan osmijeh!''

Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla i Tarik Filipović Lejla Filipović Lejla i Tarik Filipović Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović Lejla Filipović sa sestrom Dženadom Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 3 +10 Lejla Filipović - 2 Galerija

Tarik Filipović predivnom je objavom čestitao rođendan svojoj supruzi i pravoj ljubavi Lejli Filipović, evo što joj je zaželio.

Hrvatski glumac i voditelj Tarik Filipović posebnom je objavom čestitao 46. rođendan svojoj supruzi Lejli Filipović.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Uz videozapis koji sadržava njezine i njihove zajedničke fotografije, Tarik je Lejli poželio da još godinama zadrži svoj predivan i poseban osmijeh.

''Na današnji dan prije 46 godina rodila se jedna mala palčica. Danas jedna velika, divna cura. Danas je i dan osmijeha. A meni svaki dan uz osmijeh od kada je ta velika cura ušla u moj život. I pretvorila ga u najljepši osmijeh. Sretan rođendan, ljubavi, da još godinama uživam u njemu. La vita e bella'', napisao je Tarik.

''Hvala ljubaviii!'' zahvalila mu je Lejla, a Tariku su se u komentarima pridružili brojni pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Sa glumcem Tarikom Filipovićem u braku je od 2007. godine, a zajedno odgajaju sinove Armana i Dinu. Lejla je sina Dinu dobila u prvom braku s Dadom Majolijem, a Tarik se odlično slaže s njim i tretira ga kao vlastito dijete.

Podsjetimo, Lejla je titulom misice okrunjena 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je upamćena i po jednom skandalu. Naime, tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske, pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja, Lejli titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković.

Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 +5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Celebrity Kristine Mandarine dugo nije bilo, mnogi bi je teško prepoznali da je sretnu, a sad se pohvalila jednom novosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Charles III. Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +25 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Otkriven nadimak koji je kralj Charles III. dao Meghan Markle, govori puno o tome što misli o njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene