Tu je i vedri osmijeh

Snježana Schillinger uvijek je spremna pozirati, a njezinu pozitivnu energiju i vesele boje na kaputu svi su primijetili!

Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 3 Marko Lukunic/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger +16 Snježana Schillinger - 7 Galerija

Snježana Schillinger pozirala je na zagrebačkom Cvjetnom trgu u dugom kaputiću sa žutim uzorcima koji ju je istaknuo u masi.

Hrvatska poduzetnica Snježana Schillinger uvijek je spremna pozirati gdje god se našla, a vedri osmijeh uputila je i fotografu Pixsella koji se našao na Cvjetnom trgu u Zagrebu kad i ona.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger Raj na zemlji Bajkoviti prizori s odmora Snježane Schillinger izazvali su divljenje njezinih pratitelja: "Kakve fotke Snekiii"

Schillinger je ulicama Zagreba prošetala u dugom kaputu sa žuto bijelim kvadratićima koji ju je istaknuo među masom i dodao malo boje na ovaj tmurni dan, a uz kaput, Snježana je nosila i veliku torbu od istog materijala.

Veselo je mahala kameri te uputila nekoliko poljubaca, a onda nastavila svojim putem.

Osmijeh na licu Schillinger omogućila je osoba čije prezime Snježana sada i nosi, njen suprug Franz Schillinger. 10 godina stariji austrijski poduzetnik zaprosio ju je na Maldivima, a vjenčali su se na Kornatima prošle godine.

U vrijeme kad su nastale fotografije, Snježana je bila u ljubavnoj vezi s manekenom Mihaelom Gelekovićem.

Snježana i Mihael bili su par od 2004. godine, a svoju vezu su 2011. okrunili i brakom, no razveli su se već 2014. Rastali su se u prijateljskim odnosima, a Mihael se nakon razvoda iselio iz njihovog zajedničkog doma, a Snježana mu je prepustila vođenje kafića u centru grada koji je tada bio u njezinu vlasništvu. Snježana je kasnije često u intervjuima naglašavala kako mu ništa ne zamjera i da se njihova ljubav jednostavno pretvorila u prijateljstvo.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 +26 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldova Georgina stigla je u Katar pa odmah pozirala na stadionu, u navijanju joj se pridružio i jedan poznati reper

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik +27 Ella Dvornik Celebrity Punkerica Ella se vratila! Na novoj objavi teško je ne zamijetiti novi detalj na koji se odlučila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene