''Ej što volim miris...''

Sevka opet dobila komplimente da je poput djevojke u dvadesetima, a posebnu je skupinu ljudi stihovima podsjetila na svoj veliki hit iz 2010. godine

Severina - 1 Severina - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina Severina s majkom Anom Severina - 2 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina i Petar Grašo - 9 Severina i Petar Grašo - 8 +22 Severina i Petar Grašo - 6 Galerija

Severina je ponovno zasjala poput mlade djevojke na jednostavnoj fotografiji, a u opisu se prisjetila i svog velikog hita ''Gas, gas''.

Pjevačica Severina opet je zasjala na društvenim mrežama na novoj objavi, a u opisu se prisjetila i svog velikog hita koji je objavila 2010. godine.

Pogledaj i ovo Severina - 5 Noge u prvom planu Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

Na svom Instagramu objavila je selfie iz automobila, a za svoje je pratitelje Sevka nabacila osmijeh vidno raspoložena. Obzirom da je pozirala u prijevoznom sredstvu, u opisu je citirala i svoj veliki hit naziva ''Gas, gas'' koji je izbacila prije 13 godina.

''Šoferi, šoferi, ej da vas je više…'' pisalo je.

''Mačkice'', ''K'o vino rumeno'', ''Boginjo, javi mi se'', pisali su joj pratitelji, a jedna je nastavila poznate stihove: ''Volim kad na muško miriše''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, mnogi su još uvijek očarani njenom ljepotom i fantastičnom figurom koju pjevačica uspijeva održati i s 50 godina, a ni lice ne odaje njezine godine pa tako mnogi žele izgledati baš poput nje kada uđu u peto desetljeće.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 12 Damiano David - 11 Damiano David - 10 Damiano David - 9 +23 Damiano David - 8 Nekad i sad Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Enisa Muftić Karamarko, Lana Karamarko i Tomislav Karamarko Martin Karamarko, Enisa Muftić Karamarko, Lana Karamarko i Tomislav Karamarko Lana i Tomislav Karamarko Lana i Martin Karamarko +10 Lana Karamarko - 1 Celebrity Kći Tomislava Karamarka iz prvog braka pronašla je sreću izvan Hrvatske i pohvalila se lijepim vijestima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene