vratila se!

Rihanna objavila novu pjesmu nakon šest godina pauze, fanovi su ovo jedva dočekali!

Rihanna - 4 Rihanna - 4 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 4 Rihanna - 1 Rihanna - 2 Rihanna - 3 Rihanna - 2 Rihanna - 1 Rihanna Rihanna i A$AP Rocky - 4 Rihanna i A$AP Rocky - 3 Rihanna i A$AP Rocky - 1 +16 Rihanna i ASAP Rocky Galerija

Rihanna je ove godine ostvarila puno uspjeha, a nakon što je pokazala sjajan izgled nakon poroda, sad je objavila i novu pjesmu.

Pjevačica Rihanna već godinama slovi za jednu od najuspješnijih i najboljih pjevačica svijeta te svud ima horde svojih fanova.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Iako iza sebe ima sjajnu glazbenu karijeru, Riri, kako je od milja zovu, već godinama nije objavila novi album i pjesme, a njezini su fanovi s vremenom već lagano krenuli biti ljuti.

Ipak, sve joj je bilo oprošteno kad se saznalo da je Rihanna trudna s partnerom ASAP Rockyjem, a ovo ljeto Rihanna je i rodila sinčića kojem još nisu otkrili ime.

Nekoliko puta nakon poroda Rihanna se pojavila u javnosti i oduševila svojim besprijekornim izgledom te ženstvenim oblinama koje je oduvijek slavila, a sada je oduševila modnom kombinacijom na premijeri filma ''Black Panther: Wakanda Forever''. Na crvenom tepihu pozirala je s ASAP-om, a u svjetlucavoj haljini otkrila je ramena i istaknula dekolte. Ruke je sakrila dugim rukavicama, a crnu kosu samo je uvila u lagane valove dok je njen dragi pozirao u neobično krojenim hlačama i jakni slične boje te crnoj majici.

Rihanna na svom Instagramu sada objavljuje samo njene uspješne poduzetničke pothvate poput kozmetičke linije i linije donjeg rublja, a nedavno je fanove iznenadila i novošću kako će sljedeće veljače nastupiti na poluvremenu velikog natjecanja Super Bowl u Americi.

A osim Super Bowla, još jedna novost je i da se Rihanna nakon šest godina vraća na glazbenu scenu.

Pjevačica je snimila dvije nove pjesme za film kojem je bila i na premijeri, a naći se se na albumu koju će objaviti kompanije Marvel i Disney, te izdavačke kuće Def Jam i Westbury Road, čija je vlasnica Rihanna. Marvel je i službeno potvrdio ove vijesti, a Rihanna je u petak objavila i jednu od dvije pjesme pod nazivom ''Lift me Up''.

Pozitivnih komentara na pjesmu ne nedostaje, a njezini fanovi oduševljeni su novom skladbom svoje najdraže pjevačice.

''Rihanna je jedina koja ne objavi ništa 6 godina i svejedno obori rekorde'', ''I sve ove godine, održala je svoj stil i autentičnost'', ''Kakav čist i nevin vokal'', ''Ova žena nikad ne pada, nedostajala si nam'', pisali su u komentarima ispod pjesme.

Posljednji album Rihanna je objavila davne 2016. godine, a čini se da se pjevačica od glazbene industrije malo htjela odmoriti i posvetiti drugim afinitetima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 +27 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač u mini vesti čija funkcija nije jasna čašom pokušala sakriti bujne atribute: ''A što ako pukne kopča?''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Popović Milan Popović Milan Popović (Foto: Dnevnik.hr) Milan Popović - 4 +2 Milan Popović - 5 Celebrity Milan Popović dobio dijete s 23 godine mlađom partnericom, nakon tri sina stigla mu je kćerkica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene