odlazak legende

Preminuo reper Coolio, koji je najpoznatiji po hitu "Gangsta's Paradise", pronađen je mrtav u kući prijatelja

Coolio - 4 Coolio - 4 Jörg Carstensen/DPA/Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Coolio - 1 Coolio - 2 Coolio - 3 Coolio - 5 Coolio - 6 +0 Coolio - 4 Galerija

Reper Coolio preminuo je u 60. godini u domu svojeg prijatelja u Los Angelesu.

Američki reper Leon Ivey Jr., poznatiji kao Coolio, preminuo je u srijedu u dobi od 59 godina, javlja TMZ.

Vijest o smrti potvrdio je njegov dugogodišnji menadžer Jeraz, a Coolio je umro u kući svojeg prijatelja u Los Angelesu. Coolio je ušao u kupaonicu, iz koje dugo nije izašao, a prijatelj ga je nakon dozivanja našao kako leži na podu.

Izvori iz policija kazali su za TMZ da je u kuću oko 16 sati pozvana hitna medicinska pomoć, a po njihovu dolasku proglašen je mrtvim. Na mjestu smrti nisu pronađeni tragovi droge, a čeka se obdukcija koja će potvrditi uzrok.

Coolio je najpoznatiji po hitu "Gangsta's Paradise" iz 1995. godine, koji mu je donio svjetsku slavu, ali i nagradu Grammy za najbolju solo rap-izvedbu. U spotu pjesme pojavljuje se glumica Michelle Pfeiffer, koja se od Coolija oprostila na svojem profilu na Instagramu.

"Srca mi je slomljeno zbog vijesti o smrti nadarenog umjetnika Coolija. Prekratko prekinut život. Kao što znate, imala sam čast raditi s njim u filmu 'Opasne misli' 1995. Osvojio je Grammyja za svoj sjajni soundtrack, za koji mislim da je jedan od glavnih razloga uspjeha filma. Sjećam ga se kao zahvalne osobe. 30 godina kasnije još me prođu trnci kada čujem pjesmu. Šaljem ljubav i svjetlo njegovoj obitelji. Počivaj u moći Artis Leon Ivey Jr." napisala je Michelle.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Pjesma "Gangsta's Paradise" ranije ove godine dosegnula je milijardu pregleda na YouTubeu, a Coolio je tijekom karijere još pet puta bio nominiran za Grammyja.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Weston Cage Coppola - 2 Weston Cage Coppola - 3 Weston Cage Coppola - 1 Weston Cage Coppola - 3 +16 Weston Cage Coppola - 4 Celebrity Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene