U 80. godini

Preminuo je Jerry Springer, jedno od najpoznatijih i najkontroverznijih televizijskih lica u povijesti

Jerry Springer - 2 Jerry Springer - 2 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Springer - 9 Jerry Springer - 8 Jerry Springer - 7 Jerry Springer - 6 Jerry Springer - 5 Jerry Springer - 4 Jerry Springer - 3 Jerry Springer - 2 +0 Jerry Springer - 1 Galerija

Preminuo je Jerry Springer, jedna od najutjecajnijih i najkontroverznijih osoba u povijesti televizije, vijesti je potvrdio njegov glasnoovornik.

Jedna od najutjecajnijih osoba u povijesti televizije Jerry Springer preminuo je 80. godini, piše TMZ.

Pogledaj i ovo showbuzz Bit će zabavno! Jerry Springer se vraća! Novi ludi show na malim ekranima!

Glasnogovornik obitelji kaže da se Jerry borio s kratkom bolešću. TMZ-ovi kažu da je riječ o raku, a dijagnoza mu je iznesena prije nekoliko mjeseci.

Glasnogovornik je rekao da je umro u četvrtak ujutro, mirno u svom domu na području Chicaga.

Jerry je 27 godina vodio hit talk-show "The Jerry Springer Show" u kojem nikada nije bilo dosadnih trenutaka. Show je bio poznat po gostima koji su obično ulazili u lude svađe dok je publika klicala, "Jerry, Jerry, Jerry, Jerry!".

Prije TV-a bio je političar koji je vodio neuspjelu kampanju za američki Kongres 1970., izabran je u Gradsko vijeće Cincinnatija 1971. i postao je gradonačelnik grada 1977. Služio je jedan mandat.

Ali, Springer je postao svjetska senzacija sa svojom emisijom koja je debitirala 1991. te je u početku bila usmjerena na politička pitanja. Jerryjeva emisija bila je toliko popularna u kasnim 90-ima da je čak nadmašila emisiju Oprah Winfrey u nekoliko gradova.

Jerryjev posljednji TV nastup dogodio se prošle sezone u showu "The Masked Singer" gdje je nastupao kao "The Beetle", pjevajući klasik Franka Sinatre.

Iza njega su ostale kći Katie Springer i sestra Evelyn.

Od 1973. do 1994. bio je u braku s Micki Velton.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene