Kakvo tijelo!

Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

Milica Pavlović Milica Pavlović Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović +21 Milica Pavlović - 12 Galerija

Milica Pavlović ugodno je iznenadila svoje fanove novom objavom na profilu na Instagramu u kojoj je pokazala prirodnu ljepotu.

Regionalna pjevačica Milica Pavlović rado dijeli atraktivne fotografije na društvenim mrežama, a upravo jednu takvu objavila je među zadnjima. 

Pogledaj i ovo Milica Pavlović - 1 "Boginja u novom sjaju" Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Pozirala je na stepenicama u dvodijelnom skupocjenom badiću "Fendi", čija je cijena gotovo 4000 kuna.  U njemu je pokazala svoju nikad mršaviju liniju

Još jedna stvar posebno je iznenadila javnost, a to je da Milica nije koristila nikakve alate za uređivanje te joj je lice bilo potpuno čisto bez šminke.

"Kišo iš iš", napisala je kratko uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

"Zapalila si sve", "Najljepša si", "Ljepotica moja", "Wow", "Boginja", "Mačko goriš", samo su neki od komentara ispod objave.

Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak "seksi señorita" po svojoj pjesmi, a njezini su nastupi uglavnom rasprodani. Popularna je i na Instagramu, na kojem je prati gotovo 850 tisuća ljudi.

Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se ipak odlučila na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim seksi stilom odijevanja i vrućim glazbenim spotovima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Asia Argento i Michele Martignoni - 3 Asia Argento i Michele Martignoni - 1 Asia Argento i Michele Martignoni - 2 Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) +17 Asia Argento i Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Celebrity Poznata ljepotica uhvaćena s 21 godinu mlađim dečkom, on se ne odvaja od nje ni nakon teških optužbi na njezin račun!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +9 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene