Vrijeme za njih

U 52. godini pokazao mišiće na kojima mu zavide upola mlađi muškarci, a žena koja mu je vratila vjeru u ljubav ne odvaja se od njega

Mark Wahlberg Mark Wahlberg Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 3 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 2 Mark Wahlberg - 1 Rhea Durham - 5 Rhea Durham - 4 Rhea Durham - 3 Rhea Durham - 2 +11 Rhea Durham - 1 Galerija

Mark Wahlberg Badnju večer iskoristio je za kupanje na plaži sa suprugom Rheom Durham na Barbadosu.

Glumac Mark Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham iskoristili su Badnju večer za kupanje na plaži u Barbadosu, a paru nisu smetali ni okupljeni paparazzi ni nedostatak sunca da se brčkaju u moru.

Pogledaj i ovo Rhea Durham - 3 Sada živi opuštenijim životom Poneki kilogram viška nekoć joj je bio strogo zabranjen, a onda je upoznala supruga zbog kojeg je napustila svjetla reflektora

Iako mu je 51 godina, Mark je pokazao zavidnu liniju u roza kupaćim hlačicama s uzorkom, dok je njegova draga u dvodijelnom kupaćem kostimu sličnoga uzorka prošetala ispred paparazza sa slušalicama u ušima.

U jednom trenu nad plažom se spustio pljusak, ali ni ta prirodna pojava nije spriječila glumca i suprugu da ostanu uživati u prosinačkom kupanju. Par je isto učinio i na sam Božić, a na plaži su im se drugi dan pridružila i djeca Brendan, Ella, Grace i Michael.

Rhea se drugog dana provozala i na jet skiju, a potom u moru izmjenjivala poljupce s dugogodišnjim suprugom. Zanimljivo je da je Rhea upoznala Wahlberga nakon što se on razočarao u ljubav i odlučio da će se neko vrijeme kloniti veza. Naime, djevojka s kojom je bio prije nje odbila ga je čekati dok je bio u zatvoru.

Glumac je bio osuđen na dvije godine zatvora zbog napada, ali nakon što je priznao krivnju, dobio je 45 dana kazne.

"Odlučio sam tada da više nikome neću dati svoje srce", istaknuo je Mark.

No Rhea je promijenila njegovo stajalište.

"Kad sam upoznao svoju suprugu i kad smo dobili prvo dijete, kćer Ellu, shvatio sam da se sve dogodilo s razlogom. Nakon toga imam veliko poštovanje prema ženama i učim tome i svoje sinove. Ne smiju krenuti putem kojim sam ja jednom krenuo i završio u zatvoru", ispričao je Mark jednom prilikom.

Glumac i bivša manekenka vjenčali su se 1. kolovoza 2009. godine, a on je objasnio da su se već prije osjećali kao da su u braku, no htjeli su da sve bude službeno.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Apple Martin - 2 Apple Martin - 1 Apple Martin - 4 Gwyneth Paltrow +23 Gwyneth Paltrow Celebrity Slavnu je plavušu teško razlikovati od njezine nasljednice, izgleda identično kao ona u mlađim danima!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 3 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 1 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 2 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 4 +19 Ethan Hawke i supruga Ryan - 6 Celebrity Slavni glumac uhvaćen u rijetkim trenucima s 12 godina mlađom ženom, nekad mu je čuvala djecu i nije nalik drugima u Hollywoodu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene