Nije ga poštedjela

Šuput oprala kolegu zbog kojeg nije uspjela doći do riječi, bome se brzo opustio: "Melje, to ne možeš pričat"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Lopez, Supertalent - 1 Maria Lopez, Supertalent - 2 Maria Lopez, Supertalent - 3 Maria Lopez, Supertalent - 4 Maja Šuput, Supertalent Maria Lopez, Supertalent - 1 Maria Lopez, Supertalent - 2 Maria Lopez, Supertalent - 3 Maria Lopez, Supertalent - 4 Maria Lopez, Supertalent - 5 +17 Maria Lopez, Supertalent - 1 Galerija

Argentinka sa splitskom adresom Maria Lopez oduševila je gledatelje i žiri showa "Supertalent" svojim akrobacijskim plesom s kolutom.

Drugu emisiju showa "Supertalent" otvorila je 26-godišnja Maria Lopez koja sebe predstavlja kao polu Argentinku, polu Hrvaticu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput baš upada u oči! Maja Šuput izbacila dekolte i noge, no zbog jednog glomaznog detalja svi su joj samo gledali u glavu!

Maria je prije dvije godine iz Argentine u Hrvatsku došla kao turist. Njezini korijeni su ju ovdje vukli jer joj je baka bila Hrvatica s Visa. Iako je baka imala troje djece, a sada María ima čak 14 bratića i sestrični, ona je prva iz obitelji koja živi u Hrvatskoj, koja govori i uči hrvatski jezik te istražuje bakine korijene. Nije još pronašla bakinu kuću, ali i samim istraživanjem osjeća se sve bliže baki Zorki koju nikad nije upoznala. Nije planirala ostati u Hrvatskoj, ali sada je tu već dvije godine, studira kroatistiku u Splitu i dobila je državljanstvo. Živi s dečkom Hrvatom, kojeg je upoznala na partyju u studentskom domu dok još nije govorila hrvatski, a ni on engleski. Iako se uvijek osjeća kao prava latina, sad se malo osjeća i Splićankom.

"Došla sam sama, u Argentini mi je cijela obitelj, ali moja baka je bila Hrvatica. Nikad se nismo upoznale, ona je umrla prije nego što sam se ja rodila. Došla sam u Hrvatsku dva tjedna prije korone, nisam znala nijednu riječ osim hvala, bok i dobar dan, a onda sam naučila hrvatski na fakultetu. Živjeti u Hrvatskoj mi je lijepo i voljela bih ostati ovdje. Ja sam kao Dalmatinka stvarno, volim Split i sviđa mi se više od Zagreba. U Supertalent sam došla jer nastupam na ulici, pa mi je puno ljudi reklo da se prijavim", ispričala je Maria.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli M a r í a (@m.a.r.i.a_lopez)

Prije nastupa kratko se predstavila i žiriju, te je otkrila da se akrobacijama bavi od svoje 4. godine, a zbog jednog člana nisu joj svi uspjeli postaviti pitanje.

"Zašto ti nisi ništa pitala?", upitao je Davor Bilman kolegicu Maju Šuput, na što se ona našalila na račun najnovijeg člana žirija, Fabijana Pavla Medvešeka.

"Ne stignem kad ovaj Fabijan melje, to ne možeš pričat", kroz smijeh je oprala kolegu.

Marija je izvela akrobacijski ples kolutom te je nastupom oduševila publiku koja se ustala i zapljeskala joj.

"Definitivno impresivno, veličina vašeg nastupa leži u činjenici da sve izgleda jako jednostavno kao da svi to mogli, a naravno da ne možemo, posebno mi se svidio izbor glazbe, pogotovo kako ste završili, sve je jako lijepo promišljeno, ja bih vas još dugo voljela gledati u ovom showu", komentirala je Martina Tomčić.

"Meni ovo izgleda nevjerojatno teško, ja sam jedna od onih koja ima jako slab želudac, i ako se zavrtim jednom, meni već nije dobro, ja ne znam kako izdržite da vam nije zlo, stvarno svaka čast, za vještinu vam skidam kapu. Svaka čast zaista, ovo nismo ovdje nikad vidjeli, jedva čekam da nam dođete opet", nahvalila ju je i Šuput.

"Apsolutno obožavam ovakve točke, znam koliko je to teško, treba jako puno snage, preciznosti, koordinacije", oduševljenje nije skrivao ni Bilman.

Maria je od žirija dobila četiri "da" te je prošla dalje.

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +27 Maja Šuput Celebrity Kostimić Maje Šuput nešto je najneobičnije što smo na njoj dosad vidjeli, nogavice su ovdje posebna priča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene