Pogledajte kako ga je uredila!

Maja Šuput pohvalila se blagdanskom čarolijom u svom domu, a Bloom je glavni akter priče

Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +22 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput već je ukrasila svoj dom za božićne blagdane, a na svom Instagram profilu pohvalila se raskošnim ukrasima u kojima uživa i maleni Bloom.

Maja Šuput jedna je od brojnih ljudi na svijetu koji su se odlučili ranije ukrasiti svoj dom povodom božićnih blagdana, a s raskošnim ukrasima Maja se pohvalila i na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

Tople božićne boje i čarolija oduševile su i malenog Blooma koji je uživao u ukrasima odjeven u božićni kostim, a ponosna mama snimila ga je dok vjerno ''pregledava'' kako su njegovi roditelji ukrasili kuću.

Na videozapisu koji je objavila vidi se božićni luk na ulazu u dom, čarapice na kaminu s imenima Maje, Blooma i Nenada, veliki bor bogato ukrašen crvenim kuglicama dok se ispod njega nalaze omotani pokloni i veliki orašar, a pokazala je i nekoliko dekoracija na stolu i kaminu.

''Mi se toliko radujemo Božiću da smo već sve okitili i uživamo na najjače! Bloom će vas provesti po stanu pa škicnite... Neka najljepše doba godine počne!'' napisala je Maja u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Ma joj pa ovo je predivno!'', ''Bloom je premedeni'', ''Krasan video'', hvalili su je pratitelji u komentarima, a neki od njih komentirali su kako su i oni već ukrasili svoje domove te da uživaju s djecom.

Maja je već nebrojeno puta pokazala kako svaki slobodni trenutak provodi sa svojom malom obitelji, a nedavno je podijelila i kako se Nenad i Bloom igraju pa nasmijala pratitelje objašnjenjem da je njihova kuća luda 0-24.

Mnogi danas jedva čekaju vidjeti i kako će Maja zablistati u večerašnjoj epizodi ''Supertalenta'', a kako će proći ostatak natjecatelja i tko će proći u finale pogledajte večeras u 20:15.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Meghan Markle i princ Harry - 2 +27 Meghan Markle i princ Harry - 3 Celebrity Trailer Harryja i Meghan označio je početak rata kraljevskoj obitelji: ''Ovo ne može biti slučajno!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 4 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 5 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 6 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 2 +22 Tomislav Bralić sa suprugom Mirjanom - 1 Celebrity Tomislava Bralića i suprugu koju rijetko viđamo u javnosti veže ljubav prema istoj stvari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene