Ovo još niste vidjeli!

Šuput objavila snimku lude atmosfere s jedne svadbe i pokazala što se događa kad zapjeva svoje poznate stihove!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je urnebesni video s jedne svadbe na kojoj je nastupila i podijelila dio lude atmosfere sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Maja Šuput iz vikenda u vikend nastupa na svadbama, na kojima mladencima i njihovim gostima priušti noć za pamćenje, a na svojem profilu na Instagramu rado dijeli trenutke slavlja i sa svojim pratiteljima.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Tako je u jednoj od posljednjih priča koje je podijelila pokazala što se događalo dok je izvodila svoju pjesmu "Svatovska". Naime, tijekom stihova "vadi, kume, keš, keš" Maja je dobila nekoliko novčanica,  koje su joj zataknuli ni više ni manje nego oko remenčića sandale koju je nosila, a dio je držala i u rukama.

Pjevačica je nedavno proslavila 43. rođendan, a na profilu na Instagramu objavila je slavljeničke fotografije i oduzela dah rođendanskom kombinacijom.

"Sretan ročkas, legendo", "Nek ti je najsretniji", "Sretan rođendan, divna ženo", "Sretan rođendan, kraljice", "Sretan rođendan, ti si zvijer od žene, naravno u pozitivnom smislu", "Sretno, zaljubljeno i ljubavno kao dosad, s puno uživanja" samo je dio lijepih rođendanskih želja koje su joj uputili obožavatelji u komentarima.

Maja se ovih dana vratila na male ekrane, i to u ulozi članice žirija showa "Supertalent", u kojem joj i ove sezone društvo prave Martina Tomčić, Davor Bilman, ali i pojačanje Fabijan Pavao Medvešek.

"Od ostalih članova žirija očekujem da ostanu točno onakvi kakvi jesu – Bilman je zaista u novoj životnoj mladosti i toliko je zabavan da je oko njega prisutna jedna nova energija, a Martina je jednostavno Martina i bez nje bi ovaj žiri bio krnji. Za Fabijana sam imala očekivanja da će se snaći, a on se iskazao već na drugom danu snimanja i toliko je bio super, toliko nas je oduševio i dao nam jednu mladenačku energiju. Nije naodmet ni što je lijep jer mi paše na Instagramu (smijeh). Stvarno smo super, ali naravno, ne mogu zaboraviti napomenuti da nam naš Janko nedostaje i nismo zaboravili njega ni naše gluparije u backstageu", otkrila je Maja za DNEVNIK.hr uoči početka emitiranja showa.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian - 4 +22 Kim Kardashian Celebrity Urnebesna snimka Kim Kardashian proširila se internetom, pogledajte zašto je postala predmet ismijavanja!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: PIERRE GUILLAUD / AFP) Helena Christensen (Foto: GERARD JULIEN / AFP) +10 Helena Christensen, Christy Turlington i Iman (Foto: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Nekad i sad Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene