Raskošno krenula na svirku

Šuput objavila jednu od luđih fotografija, ne zna se krade li veću pažnju ona ili rekvizit pored kojeg je pozirala

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Davor Bilman Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +22 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput pohvalila se kako je nastupila u Beču, a prije nastupa pozirala je s konjem obučena u dugu lepršavu haljinu s prorezom.

Pjevačica Maja Šuput ubrzanim tempom pokušava ostvariti sve svoje zacrtane planove, a unatoč sezoni ''Supertalenta'', u kojoj je članica žirija, Maja redovito održava i svoje nastupe diljem Hrvatske, ali čak i stranih država.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Šuput je ovog puta nastupila u predivnom Beču, a sala za vjenčanje u kojoj je nastupila u posebnom je kutku imala i umjetnog konja u pravoj veličini.

Maja je pozirala s konjem, a ne zna se je li na slici veću pažnju krala replika konja ili pjevačica u seksi dugoj lepršavoj haljini koja je imala visoki prorez na nozi te tanke špagice posred trbuha i dekoltea.

U posljednje vrijeme Maja se odlučuje i za malo drugačiji imidž, pa tako sada nosi i šiške na svoju bob frizuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Raskošno sam krenula na svirku…'' našalila se Maja u opisu fotografije.

Jedna od pratiteljica čak ju je usporedila i s poznatom svjetskom dizajnericom.

''Ja mislila Donatella Versace kad sam otvorila Instagram'', napisala je.

Maja je u svojim pričama na Instagramu podijelila i da je ovo prvi Bloomov put u Beč, a mališan je u naručju svojeg oca Nenada Tatarinova također znatiželjno gledao u izloženog konja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik pokazala rezultate zadnjeg zahvata kojem se podvrgnula: "Boli dosta, mislim da ću još jednom i gotovo"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 3 Zanimljivosti Još jedno vruće izdanje naše najseksi navijačice, objavila kadrove koje je snimila za njemačke medije: "Ti si čudo od žene!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene