''Znam te...''

Maja Šuput objavila fotografije s pokojnim ocem, a opis tjera suze na oči. ''Bloom je isti ti, bio bi jako ponosan''

Maja Šuput i Boris Šuput Maja Šuput i Boris Šuput Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Boris Šuput Maja Šuput i Boris Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je emotivnu objavu povodom rođendana njenog pokojnog oca, a obožavatelji su primijetili koliko maleni Bloom liči na mamu.

Maja Šuput posvetila je posebno emotivnu objavu u čast rođendana njezina pokojna oca Borisa Šuputa.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Na dvije fotografije na kojima je Maja još kao beba pozirala s ocem i majkom, pjevačica je dodala i poseban opis koji tjera suze na oči.

''Danas samo gledam naše stare slike i uživam u sjećanjima na sve lijepo što smo prošli zajedno. Sretan rođendan tata, znam te, gore je sad već tonska proba, fešta navečer... Volimo te i mislimo na tebe uvijek. Uvijek i zauvijek. I da, Bloom je isti ti, bio bi jako ponosan'', napisala je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pratitelji su u komentarima pružili utjehu Maji uz emotikone crvenih srca, a pratitelji su i sami primijetili kako maleni Bloom jako liči na nju, ali i na djeda Borisa.

''Maja i Bloom pljunuti...'', ''Ma isti ste ti i Bloom'', ''Bloom liči na dedu, da...'', pisali su Majini pratitelji.

Majin otac bio je glazbeni menadžer koji je surađivao s brojnim zvijezdama Jelenom Rozgom, Danijelom Martinović, Petrom Grašom, Severinom, Zlatkom Pejakovićem, Alkom Vuicom, Matom Mišom Kovačem, Sandijem, Vladom Kalemberom, Jasnom Zlokić, Borisom Novkovićem, Željkom Bebekom, Dinom Dvornikom i Renatom Končić Mineom. Ovaj popis zaista nema kraja, a iza njega je ostala velika praznina naročito u Majinom životu.

Podsjetimo, Šuput je preminuo u listopadu 2018. godine i iza sebe ostavio pMaju i suprugu Danicu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +8 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 +15 Jelena Rozga - 9 Nekad i sad Rozga je prije devet godina izgledala gotovo isto kao danas, no sama je priznala da je od tada ipak nešto promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene