Zašto to radi?

Madonna pokušala sakriti svoje lice o kojem se konstantno raspravlja, ali ni naočale nisu pomogle - očito je da pokušava zaustaviti vrijeme!

Madonna - 2 Madonna - 2 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 3 Madonna - 1 Madonna - 4 Sean Penn i Madonna - 6 Sean Penn i Madonna - 5 Sean Penn i Madonna - 2 Sean Penn i Madonna - 1 Madonna Madonna Madonna - 9 +7 Madonna - 8 Galerija

Madonna je kapuljačom i velikim sunčanim naočalama pokušala sakriti podbuhlo lice, ali rezultate estetskih operacija teško je ne primijetiti.

Pop-ikona Madonna prošetala je ispred znatiželjnih paparazza u zanimljivoj modnoj kombinaciji koja se sastojala od crnog dugog prsluka i hlača i majice s uzorkom, a na noge je obula crne krokse marke Balenciaga koje koštaju i do 800 dolara.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Ipak, mnogima je za oko zapelo nešto drugo, a Madonna je svoje podbuhlo lice pokušala sakriti velikim crnim sunčanim naočalama i kosom.

Međutim, rezultati estetskih operacija i zatezanja teško su neprimjetljivi pa su se mnogi šokirali kako pjevačica zapravo izgleda.

Iako o estetskim operacijama nije progovorila, očito je da je pjevačica nekoliko puta otišla pod nož, a osim svojim izgledom, Madonna proteklih nekoliko mjeseci fanove šokira i svojim golišavim izdanjima na društvenim mrežama.

Nedolične snimke i fotografije na kojima pjevačica pozira u provokativnom izdanju naljutile su njene obožavatelje te joj mnogi to zamjeraju, a brojni joj pišu da više nije ona osoba koja je bila te da se promijenila, nažalost, na gore.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 +5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Celebrity Kristine Mandarine dugo nije bilo, mnogi bi je teško prepoznali da je sretnu, a sad se pohvalila jednom novosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Charles III. Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +25 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Otkriven nadimak koji je kralj Charles III. dao Meghan Markle, govori puno o tome što misli o njoj!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene