težak oproštaj

Poznati lovac na nekretnine tuguje zbog bolnoga gubitka: ''Donio je toliko radosti u moj život proteklih 13 godina''

Jonathan Scott - 1 Jonathan Scott - 1 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan i Drew Scott - 3 Jonathan i Drew Scott - 2 Jonathan i Drew Scott - 1 Jonathan Scott - 9 Jonathan Scott - 14 Jonathan Scott - 1 Jonathan Scott - 2 Jonathan Scott - 3 Jonathan Scott - 4 Jonathan Scott - 5 +16 Jonathan Scott - 6 Galerija

Poznati lovac na nekretnine Jonathan Scott podijelio je tužne vijesti sa svojim pratiteljima, Dan zahvalnosti u njegovu je domu bio težak.

Jonathan Scott poznati je lovac na nekretnine koji je zajedno sa svojim bratom Drewom Scottom brojne ljude diljem svijeta prikovao uz male ekrane uz njihovu emisiju u kojoj uređuju domove.

Amerikanci su nedavno slavili Dan zahvalnosti, a Jonathan je podijelio kako je taj dan za njih bio poseban i tužan.

Naime, tog vikenda Scott se sa svojom partnericom Zooey Deschanel oprostio od svog psa Stewieja. Stewie je s Jonathanom bio dugih 13 godina, a on se na svojem Instagramu oprostio od svog vjernog prijatelja emotivnim riječima.

"Oprostio sam se od svoga Stewieja danas. Donio je jako puno radosti u moj život u proteklih 13 godina i to će nastaviti činiti jer je dio brojnih sretnih uspomena", napisao je Jonathan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonathan Silver Scott (@jonathanscott)

Podijelio je nekoliko fotografija psića, a od njega su se u komentarima oprostili i njegov brat Drew te ostali prijatelji i obitelj.

Osim Stewieja, Scott ima i još jednog psa Gracie, a u jednom je intervjuu podijelio i kako provodi vrijeme s njima.

"Na kraju napornog dana nas troje na kauču gledamo film zajedno. Drew ih također obožava, dolazi i često ih izvodi u šetnje", ispričao je.

44-godišnji blizanci Drew i Jonathan proslavili su se snimanjem svoje emisije ''Lovci na nekretnine'', a već godinama na malim ekranima pokazuju graditeljska čuda i domove koje su uredili svojim klijentima.

Svojim humorom i vedrinom osvojili su brojne gledatelje, pa tako i Hrvate.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonathan Silver Scott (@jonathanscott)

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 +28 Joško Gvardiol - 3 Celebrity Što je to mlađahni Gvardiol napravio da ga je morala pohvaliti i omiljena hrvatska pjevačica Danijela Martinović?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 5 Celebrity Ivanu Knoll upitali su da nabroji top tri Vatrena, no odgovor nije baš išao glatko, a ona tvrdi da je zablokirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene