kakav luksuz!

Najmlađa milijarderka prvi put pokazala sinčića kojem još nije dala ime, a pohvalila se i raskošnim božićnim drvcem!

Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner - 2 Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 5 Kylie Jenner - 2 Kylie Jenner - 4 Kylie Jenner - 6 Kylie Jenner - 7 Kylie Jenner +6 Kylie Jenner Galerija

Najmlađa članica obitelji Kardashian Kylie Jenner pohvalila se velikim božićnim drvcem koje je već ukrasila sa svojom obitelji.

Obitelj Kardashian svake godine svoje pratitelje iznenađuje raskošnim dekoracijama za vrijeme Božića u svojim vilama, a najmlađa članica ove obitelji Kylie Jenner ove se godine prva pohvalila kako je ukrasila božićno drvce.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

''Vrijeme je'', napisala je kratko uz video na Instagramu na kojem se vidi kako je izgledalo postavljanje drvca, kakvi se ukrasi na njemu nalaze i kako su na njega reagirale njezina kći Stormi i nećakinja True.

''It's beginning to look a lot like Christmas'', citirala je njezina sestra Khloe Kardashian poznatu pjesmu u komentarima, a brojni obožavatelji nisu mogli sakriti oduševljenje ogromnim borom koji je Kylie postavila u svoj hodnik.

Brojni pratitelji čak su se i našalili na veličinu bora, a jedna od pratiteljica napisala je: ''Veći je od mog apartmana!''

Sve možete pogledati na njezinu profilu na Instagramu.

Podsjetimo, početkom ove godine Kylie je rodila svoje drugo dijete, sinčića kojem su prvo dali ime Wolf, a onda ga naglo promijenili.

A upravo dječaka kojem još ne znamo ime Kylie je sada prvi put pokazala i na društvenim mrežama u seriji fotografija na kojima se druži s obitelji i djecom.

Maleni se nalazi na dvjema fotografijama s majkom te mu je skriveno lice, a vidi se da ima kovrčavu kosu baš poput sestre Stormi te da sada već samostalno stoji na nožicama. 

Kylie je tada pojasnila da su osjećali kako to nije on, a mlada zvijezda sve do danas još nije otkrila koje je novo ime dječaka i jesu li ga uopće odabrali.

Prije četiri godine Jenner je rodila kćer Stormi, koju je dobila s partnerom reperom Travisom Scottom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milena Lasić - 2 Milena Lasić Milena Lasić - 1 Milena Lasić +15 Frano i Milena Lasić Celebrity Lijepa supruga Frane Lasića podijelila dio slavljeničke atmosfere iz njihova doma, vidi se da je pazila na baš svaki detalj

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom i Nenad Tatarinov - 2 Bloom i Nenad Tatarinov - 3 Bloom i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila video u kojem se Bloom i Nenad igraju u luksuznom stanu, pažnju ukrali detalji prostranog dnevnog boravka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene