Reagirala i poznata glumica

Kate Middleton susrela se sa svojom najslađom obožavateljicom, pogledajte trenutak koji je sve rastopio!

Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 5 Ben Birchall/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 9 Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 7 Kate Middleton +19 Kate Middleton, princ George Galerija

Kate Middleton posjetila je crkvu St. Thomas u Swanseu, a tamo ju je dočekala dvogodišnja obožavateljica koja joj je potrčala u zagrljaj i poklonila joj cvijeće.

Princeza od Walesa Kate Middleton tijekom službene posjete Swanseu s princom Williamom susrela se sa svojom najslađom obožavateljicom.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones Jedna od najljepših žena svijeta Catherine Zeta-Jones pokazala svoju majku, pogledajte koliko sliče: "Sada znamo na koga si lijepa!"

Ispred crkve St. Thomas dočekala ju je dvogodišnja djevojčica Charlotte Bunting koja joj je potrčala u zagrljaj i poklonila joj cvijeće.

Preslatki trenutak rastopio je obožavatelje kraljevske obitelji.

"Djeca je obožavaju", "Ponosni na našu princezu", "Prekrasan trenutak i žena kojoj je očito stalo", neki su od brojnih komentara na društvenim mrežama, a ravnodušna nije ostala ni poznata glumica.

"Volim našu princezu od Walesa. Volim našu nacionalnu velšku nošnju", napisala je Catherine Zeta-Jones na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju princeze i djevojčice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Zanimanje koje je izazvala ipak se nije svidjelo malenoj djevojčici koja je nakon zagrljaja s Kate otrčala svojoj mami, a princezu je to nasmijalo.

Inače, ovo je prvi put da Kate u javnosti nosi boje poslije smrti kraljice Elizabete II.

Kralj Charles III. je nakon preuzimanja prijestolja nju i Williama proglasio princezom i princom od Walesa.

Kate je prva princeza od Walesa nakon Diane koja je titulu zadržala i nakon razvoda od Charlesa sve do svoje smrti 1997. godine. Iako je Charlesova druga supruga Camilla 2005. godine udajom naslijedila Dianinu titulu, nije je htjela koristiti zbog asocijacije na neprežaljenu princezu i predstavljala se kao vojvotkinja od Cornwalla, a po novome je kraljica pratilja.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +17 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene