Preko noći!

Koliko je zgodnom braniču porasla popularnost pokazuju i impresivne brojke na njegovom Instagramu

Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 2 Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 5 +15 Joško Gvardiol - 6 Galerija

Joško Gvardiol postao je hit interneta nakon utakmica Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru, a evo što se dogodilo i s njegovim Instagramom doslovno preko noći.

Mladi Joško Gvardiol uskoro bi mogao postati jedan od najplaćenijih nogometaša današnjice, a svoje nogometno znanje i snalažljivost pokazao je u tri utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Pogledaj i ovo Joško Gvardiol slavi 22. rođendan Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

Mediji su se brzo raspisali o ovom 20-godišnjaku, a koliko je postao popularan pokazuje i njegov Instagram profil. Jošku su preko noći brojke pratitelja narasle u desecima tisuća, a prije samo nekoliko dana imao je 115 tisuća pratitelja.

Sada Joško ima 221 tisuću pratitelja, a već se vidi da je među njima skupio i brojne fanove, ali i obožavateljice koje su zamijetile njegov dobar izgled.

Nakon prve utakmice s Marokom, statistika pokazuje da je Joška preko noći zapratilo više od pet tisuća ljudi, piše Index.hr.

Nakon sjajne utakmice s Kanadom, Gvardiol je doživio veliki uzlet i u nekoliko sati skupio preko 70 tisuća pratitelja.

Njegov profil obiluje fotografijama s utakmica i treninga, a svoj privatan život baš i ne voli dijeliti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joško Gvardiol (@josko_gvardiol)

Ipak, jedna intimna fotografija brzo se proširila u javnosti, a zagrljaj njega i majke nakon utakmice s Belgijom raznježio je ljude diljem Hrvatske i svijeta.

Joškom su se pohvalile i njegove sestre Franka i Lorena koje su ga također došle podržati u Katar, a ponosne djevojke također su podijelile svog brata na društvenim mrežama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 +26 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldova Georgina stigla je u Katar pa odmah pozirala na stadionu, u navijanju joj se pridružio i jedan poznati reper

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica - 3 Matija Vuica - 2 In Magazin: Poznati na reviji Matije Vuice - 1 In Magazin: Poznati na reviji Matije Vuice - 3 +13 Matija Vuica Celebrity Jedan detalj na modnoj kombinaciji hrvatske dizajnerice koju bi inače nosile upola mlađe djevojke ukrao je svu pozornost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene