Druga osoba!

Omiljeni glumac riješio se jednog dijela imidža po kojem je poznat, a na novim fotografijama čini se upola mlađi!

Johnny Depp Johnny Depp Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Joelle Rich, Johnny Depp Joelle Rich, Johnny Depp +19 Johnny Depp Galerija

Johnny Depp potpuno je neprepoznatljiv s novim imidžem, a evo kojeg se detalja na svom tijelu odrekao nakon dugo vremena.

Johnny Depp stigao je na crveni tepih u New Yorku u opuštenom izdanju te je odjenuo traperice i slojevite košulje po kojima je poznat, ali ipak mnogi su odmah primijetili jednu razliku na njemu.

Pogledaj i ovo Lily-Rose Depp i 070 Shake nisu se trudile sakriti Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

Depp je cijelog života poznat po svojoj bradi i brkovima koje nosi još od filma ''Pirati s Kariba'' koji ga je proslavio.

Iako je kroz život imao nekoliko varijacija brade, brkove nikada nije brijao sve do sada.

Depp je na crveni tepih stigao potpuno obrijan, a njegov novi imidž skroz ga je pomladio, a brojni ga na prvu nisu niti prepoznali.

Jonny već nekoliko dana nosi novi stil, a paparazzi su ga uhvatili i na njegovom koncertu u New Jerseyju.

Gumac je trenutno na turneji s prijateljem rokerom Jeffom Beckom. Depp i Beck upoznali su se 2016. i postali su dobri prijatelji, a povezali su se zbog zajedničke ljubavi prema glazbi i automobilima.

Nedavno su strani mediji objavili da nakon niza neuspješnih veza Depp opet ljubi, i to svoju odvjetnicu Joelle Rich. Odvjetnica je trenutačno u procesu razvoda od supruga za kojeg se udala 2011. godine, a nikome nije poznato kako je njezina veza s glumcem započela. 

Blizak izvor otkrio je javnosti da se Depp s odvjetnicom na samom početku njihove romanse diskretno sastajao po hotelima, a ona je stigla u Virginiju kako bi ga podržala tijekom suđenja protiv Amber Heard iako tada nije imala nikakvu profesionalnu obvezu za to.

Podsjetimo, Depp je nedavno pobijedio dugogodišnju bitku protiv bivše supruge Amber Heard. Suđenje je trajalo tjednima, a sve su budnim okom pratili njihovi fanovi i ostala javnost.

Nakon iznošenih gnjusnih optužbi i detalja, pobjedu je odnio Depp na sreću mnogih obožavatelja.

Odmah nakon toga šuškalo se kako je Depp u vezi s Camille Vasquez, odvjetnicom koja ga je vodila kroz postupak s Amber, a koja je ubrzo demantirala glasine.

"To je seksistički. Žalosno je i razočaravajuće, no ne mogu reći da sam toliko iznenađena", izjavila je tada.

Camille i Depp ostali su dobri prijatelji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene