Zaista je sretna

Lopez u zagrljaju voljenog Bena poručila koliko je sretna i zaljubljena: ''Ljudi, uspjela sam!''

Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez Jennifer i Ben Affleck Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck +21 Jennifer Lopez, Ben Affleck Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck ne skrivaju svoju zaljubljenost, pjevačica podijelila romantični videozapis na svojim društvenim mrežama.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ne skriva sreću sa svojim suprugom Benom Affleckom, a svoje brojne fanove raznježila je novim videozapisom na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

JLo objavila je video na kojem grli Bena, a golupčići nasmijani poziraju pred kamerom dok u pozadini zvuk djeteta koje govori: ''Ljudi, uspjela sam! Pronašla sam osobu koja me čini sretnijom nego što sam ikada bila!''.

''Preslatko!!!'', ''Zaslužujete to!'', ''Ovo me čini toliko sretnom'', ''Srce mi se rastopilo gledajući vas'', pisali su im brojni prijatelji i pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Nakon burnog prekida početkom 2000-ih godina svoju su sreću ponovno pronašli krajem prošle godine, a brzo su pale i zaruke.

Svoju su ljubav okrunili na Benovu imanju u Americi, a Jennifer nikada nije izgledala sretnije i zadovoljnije. Koliko voli Bena, pokazuje i činjenica da je odmah promijenila svoje prepoznatljivo prezime u Affleck.

Nakon što se pročulo da su ponovno skupa, ubrzo su pale i zaruke, a njihovi fanovi diljem svijeta žele im sreću u ljubavi, a ni sama pjevačica i glumac ne skrivaju koliko su zaljubljeni i sretni.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i Matija Vuica Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 3 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 2 +25 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 1 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin nakon dugo se vremena oglasila o suprugu objavom koja tjera suze na oči

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene