Zna što radi

Jelena Đoković sve se češće pojavljuje u javnosti bez supruga Novaka, evo koji je točan razlog tome!

Jelena Đoković - 8 Jelena Đoković - 8 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 1 Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 4 Jelena Đoković - 5 Jelena Đoković - 7 Jelena Đoković - 6 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa - 3 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa Đokovića - 4 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa Đokovića - 3 +4 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Galerija

Jelena Đoković i svjetski poznata psihologinja Shefali Tsabary u Beogradu su održale predavanje o svjesnom roditeljstvu, a supruga tenisača zadivila je elegancijom.

Supruga tenisača Novaka Đokovića, Jelena Đoković, u zadnje se vrijeme u javnosti pojavljuje puno češće nego prije, a glavni razlog tome su predavanja o svjesnom roditeljstvu koja drži s svjetski poznatom psihologinjom Shefali Tsabary.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Predavanja se održavaju u organizaciji zaklade Novak Đoković, čija je Jelena globalna direktorica i suosnivačica, a nakon gostovanja u Zagrebu, održale su predavanje u Beogradu.

Jelena je za ovu prigodu odabrala elegantni blijedo ružičasti kombinezon u kojemu je istaknula svoju vitku figuru na kojoj naporno radi.

Video svojeg treninga nedavno je objavila i na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Sa suprugom smo je zadnji put imali priliku vidjeti na vjenčanju njegova brata Đorđa Đokovića i Saške Veselinov.

Inače, Jelena je Novaku najveća podrška u njegovoj karijeri, a u braku su od 2014. godine te zajedno imaju dvoje djece, sina Stefana i kći Taru.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Žanamari Perčić Nives Celzijus Nives Celzijus +23 Nives Celzijus Celebrity Nives u badiću s opasnim izrezom otkrila tetovažu na intimnom mjestu i zaintrigirala pratitelje: "Što piše?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene