Susret za pamćenje

Supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića pozirala s jednim od najpoznatijih svjetskih modela

Adriana Lima i Izabel Kovačić Adriana Lima i Izabel Kovačić Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima i Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić i Vanja Modrić Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 6 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 5 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 4 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 3 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel i Mateo Kovačić - 6 Izabel i Mateo Kovačić - 7 +13 Izabel i Mateo Kovačić - 8 Galerija

Jedna od najljepših žena svijeta Adriana Lima pozirala je sa suprugom našeg reprezentativca Izabel Kovačić.

Katar je trenutno središte događanja cijelog svijeta, a u tu su zemlju stigle i brojne zvijezde koje iza sebe imaju zavidnu karijeru.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Među brojnima se tamo našla i Adriana Lima koja vjerno navija za Brazil, a u slobodno vrijeme pogledala je i modnu reviju jedne dizajnerice u Dohi.

Među brojnim damama koje su stigle na reviju, u publici je bila i supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića Izabel Kovačić.

Nakon revije, Izabel je s još nekoliko dama pozirala na kauču uz Adrianu Limu, a bivša Victorijina anđelica fotografiju je podijelila na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Izabel je na utakmici Hrvatske ukrala svu pozornost, a svog je voljenog došla podržati u društvu supruge Luke Modrića Vanje Modrić.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 +26 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldova Georgina stigla je u Katar pa odmah pozirala na stadionu, u navijanju joj se pridružio i jedan poznati reper

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene