muški izlazak

Ivica Kostelić uživao je u društvu svojih preslatkih sinova, a cure su ovaj put ostale kod kuće

Ivica Kostelić - 3 Ivica Kostelić - 3 Željko Hladika/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kostelić - 1 Ivica Kostelić - 2 Ivica Kostelić Ivica i Janica Kostelić - 3 Elin i Ivica Kostelić - 2 Elin i Ivica Kostelić - 3 Ivica Kostelić Ivica Kostelić (Foto: Facebook) Elin i Ivica Kostelić (Foto: Dnevnik.hr) Ivica Kostelić (Foto: Facebook) +1 Ivica Kostelić (Foto: Facebook) Galerija

Ivica Kostelić odveo je sinove na premijeru predstave "Djevojčica sa šibicama" u kazalištu Žar ptica u Zagrebu.

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić (42) svaki slobodni trenutak najradije provodi sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz Odmalena na Sljemenu Ivica Kostelić podijelio s pratiteljima prizor iz privatnog života: "Odobrili Kata i tata"

Tako je ovaj tjedan odveo sinove na premijeru predstave "Djevojčica sa šibicama" u zagrebačkom kazalištu Žar ptica.

Sedmogodišnji Ivan i šestogodišnji Leon za ovu su se prigodu isto obukli te su prije predstave nasmiješeni pozirali u očevu zagrljaju, a ni on s lica nije skidao široki osmijeh i čini se da su baš uživali u izlasku bez cura.

Ivica sa suprugom Elin Kostelić, s kojom je u braku su od 2014. godine, osim sinova ima i dvogodišnje blizanke Janu i Katu. Elin je Islanđanka, no zbog ljubavi se potpuno prilagodila životu u Hrvatskoj.

Ivica je i ponosan ujak malenog Oskara, sina njegove sestre Janice koju zadnjih godina rijetko viđamo.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 +16 Zoran Pribičević - 2 Nekad i sad Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene