''Život kroz moje oči''

Ivan Šarić svojoj je Korani 40. rođendan čestitao njenim preslatkim i neviđenim fotografijama: ''Imam teoriju da je vampir!''

Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 4 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 2 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 4 Korana Gvozdić - 5 Korana Gvozdić - 6 +19 Korana Gvozdić - 10 Galerija

Ivan Šarić još je jednom pokazao koliko je romantičan te je uz niz fotografija svojoj Korani Gvozdić čestitao 40. rođendan.

Komičar Ivan Šarić jedan je od poznatijih romantičnih i humorističnih frajera u Hrvatskoj, a svoju veliku ljubav prema Korani Gvozdić pokazao je i ovog puta.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Uz nekoliko njezinih predivnih fotografija, Šarić je Korani čestitao 40. rođendan, a u opisu je na humorističan način otkrio i zašto Korana ne stari.

''Jedan appreciation post! Život kroz moje oči. Danas moja žena slavi 40. g. Imam teoriju da je vampir i da zbog toga ne stari ali ona me uvjerava da to nije istina i da te rupe na mom vratu su tu oduvijek. U svakom slučaju divno je biti tu kraj tebe dok brojiš godine'', napisao je Ivan.

Mnogi ne vjeruju da Korana slavi već 40. rođendan, a lijepim čestitkama u komentarima su se pridružile i neke poznate kolegice te ostali pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

''Aaaa predivno! Tek 40! Sretan ti Korana, a ja ću ti otkriti odakle se još može piti krv da nije tako izloženo mjesto'', našalila se glumica Nataša Janjić.

Rođendan su joj čestitali i influencerica Paula Sikirić i najpoznatiji hrvatski zet Pedro Soltz.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju prošle godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu, kojim je i tada rasplakala mnoge.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 +25 Ivana Knoll - 6 Celebrity Našu najseksi navijačicu svjetski fotografi u Katru prate u stopu, a sada im je pozirala u najmanjem mogućem bikiniju: "Ne boji se uhićenja"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene