Koji su razlozi?

Misterij nestanka Meghan Markle: Princ Harry ukrao je svu pozornost, a vojvotkinja je ostala u sjeni

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i princ William Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry Kate Middleton i Meghan Markle Princ Harry Princ Harry Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton +21 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Galerija

Svi se pitaju gdje je nestala Meghan Markle, u posljednje vrijeme glavna je zvijezda bio njen suprug princ Harry.

U posljednje vrijeme princ Harry bio je glavna tema medija diljem svijeta zbog objave svojim memoara ''Spare'' i intervjua u kojima je otkrivao mračne tajne kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Međutim, u toj cijeloj priči Meghan Markle nije bila uključena. Izvori su za Telegraph rekli da bi Meghan, da je bila uključena u bilo koji aspekt promocije knjige, mogla biti optužena za pokušaj ukrasti u središtu pozornosti.

Drugi su govorili da Meghanina odsutnost šalje poruku: ''Ovo je Harryjev projekt.''

Izvor blizak paru rekao je da je Meghan bila opreznija u vezi s osobnim memoarima princa.

Meghan je iz pozadine podržavala svog supruga, a ni u jednome trenu nije se trudila ukrasti svjetla reflektora na sebe.

S druge strane, mnogi tvrde da se Meghan nije htjela isticati jer bi sve to utjecalo na njezinu političku angažiranost, a vojvotkinja se, navodno, želi kandidirati za političarku.

Nick Ede rekao je za MailOnline: ''Otkrića iz knjige ''Spare'' imat će izravan učinak na Meghanine uzvišene ambicije kandidiranja za ured. S iskrenim priznanjima njezina supruga da je koristio droge, jezivim pričama o njegovom gubitku nevinosti i što je još važnije, njegovim priznanjem da je ubio 25 ljudi dok je bio na aktivnoj dužnosti, to bi potencijalno moglo imati strašne posljedice na nju i njezine ambicije.''

''Znamo da kad netko ima političke ambicije da je stalno pod povećalom ne samo medija nego i političkih protivnika.''

"Spare" je postala najbrže prodavana nefikcijska knjiga svih vremena na sam dan izlaska zauzevši vrh ljestvica prodaje diljem svijeta. U njoj je Harry iznio eksplozivna otkrića i optužbe o članovima svoje obitelji, ponajviše o svom bratu princu Williamu, što je potreslo kuću Windsor. Također je ugrozio priliku da ostavi po strani svoje nesuglasice na krunidbi princa Charlesa III. kasnije ove godine, na koju po svemu sudeći neće ni biti pozvan.

Anketa koja je provedena označava ozbiljan pad u rejtingu para koji se preselio u SAD nakon što se povukao s kraljevskih dužnosti u ožujku 2020. godine.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 +23 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldo je objavio zanimljiv oglas za posao, a na ovu se poziciju nitko ne želi prijaviti, pogledajte o čemu je riječ!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 1 Amra Džeko - 2 Amra Džeko - 1 +13 Amra i Edin Džeko Celebrity Edin Džeko i lijepa supruga Amra podijelili sretne vijesti: Stiglo je četvrto dijete, a odmah su otkrili i ime!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene