Suze samo idu

Rasplakala je Maju Šuput, a na ovo čudo od djevojčice baš nitko ne može ostati imun: ''Jedan od onih trenutaka, i što god da se desilo...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši, Supertalent - 1 Farija Gaši, Supertalent - 5 Farija Gaši, Supertalent - 3 Farija Gaši, Supertalent - 4 Farija Gaši, Supertalent - 6 Farija Gaši, Supertalent - 1 Farija Gaši, Supertalent - 2 Farija Gaši, Supertalent - 3 Farija Gaši, Supertalent - 4 Farija Gaši, Supertalent - 5 +9 Farija Gaši, Supertalent - 6 Galerija

Farija Gaši je u showu "Supertalent" svojim nastupom rasplakala Maju Šuput i Martinu Tomčić, a bilo je još puno suznih očiju i u publici.

Nastup 12-godišnje Farije Gaši iz Zagreba posebno se izdvojio u drugoj emisiji nove sezone showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Martina Tomčić - 4 ponosna na naše Jeste li primijetili kako je Martina odala počast Vatrenima u finalu Supertalenta? Pohvalila se i fotkom na kojoj će joj mnogi pozavidjeti!

Ovo joj je bio prvi veliki nastup, a koliko je to dobro izvela, govori činjenica da je dobila zlatni gumb.

Farija je rođena 3 mjeseca prerano, i u samom početku pokazala je da je borac. Živi sa obitelji, a ime je dobila po baki. Ako ne bude pjevačica, bit će boksačica, a za to ju priprema brat koji je prvak u boksu. Pjeva od 8. godine, ali nikad nije išla u glazbenu školu. Obitelj joj je velika podrška, a tetka ju zove kad joj treba smirenje da joj nešto otpjeva. Tetka snima Fariju i objavljuje je na društvenim mrežama gdje Farija dobiva hrpu pozitivnih komentara. Nastupala je na školskim priredbama. Kad pjeva, zatvori oči i ni o čemu ne razmišlja. Najteža pjesma koju je pjevala je "I have nothing" pjevačice Whitney Huston, a najviše sluša Voyagea i Breskvicu.

U "Supertalentu" je pjevala pjesmu Dine Merlina "Da je tuga snijeg".

Tijekom njezine izvedbe Maji Šuput i Martini Tomčić zasuzile su oči, a rasplakala je i mnoge u publici.

"Razvalila si. Ovo je bilo stvarno... Svaka ti čast, jako lijepo pjevaš", komentirao je nastup Fabijan Pavao Medvešek.

"Farija, ako ovako pjevaš s tremom, onda je imaj svaki put. Ovo je pjesma koja dira u dušu, čim si krenula Maja s naježila, a dio toga je prešlo i na mene. Imaš to nešto što prenosiš na nas", poručio joj je Davor Bilman.

"Mene si jako dotaknula, ne samo svojim baš nevjerojatno čistim, iskrenim, autentičnim vokalom, već s jednim senzibilitetom i fantastičnom vještinom da kad kreneš pjevat uđeš u svoj svijet. To što si nam ponudila u kombinaciji sa svojim glasom je doista jedan mali hrvatski Supertalent", nahvalila ju je i Martina.

"Ovo je jedan od onih momenata kada se ja i Martina pogledamo i odmah vidim njene suzne oči i krene lančana reakcija. Pjevala si pjesmu koja je neočekivana od tebe, ti si premlada za ovakvu pjesmu, a iznijela si ju kao neka odrasla osoba, i ja sam ti vjerovala od početka do kraja, pjevaš nevjerojatnom lakoćom, a pjevaš fenomenalno, pred tobom je jedna blistava karijera. A i što god se desilo, ti si zaista jedna prava pjevačica", kazala joj je Maja koja je bila posebno emotivna, a upravo joj je dala zlatni gumb.

"Mislim da ti je jasno kuda ovo ide", poručila joj je i pritisnula gumb, pa joj je u suzama otrčala u zagrljaj. Farija je priznala kako to nije očekivala, a ni ona nije mogla zadržati suze.

"Zaista si bila predivna i ovo apsolutno zaslužuješ. Ne mogu dočekati tvoj sljedeći nastup", poručila joj je Šuput na kraju.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek Filip Ščrbak - 3 Fabijan Pavao Medvešek Filip Ščrbak - 3 +13 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Pogledajte kakvu je to molbu Fabijan uslišio Maji nakon što je izjavila da ga je vidjela golog: "Divili smo se kako je jak!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +27 Maja Šuput Celebrity Kostimić Maje Šuput nešto je najneobičnije što smo na njoj dosad vidjeli, nogavice su ovdje posebna priča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene