Nevjerojatne priče slavnih

Seks i skandali koji su obilježili 2011.

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

2011. nije prošla bez skandala, a kako je godina na izmaku, vrijeme je da pobrojimo i one o kojima se najviše pričalo!

Skandali o kojemu se zasigurno najviše pričalo bilo je hakiranje mobitela i mailova poznatih zvijezda čije su golišave fotografije obišle svijet. O pozadini Scarlett Johansson najviše se šuškalo, a htjela to ona ili ne, pokrenula je novi trend jer su i nepoznati ljudi počeli slati svoje slike u 'Scarlett pozi', tako da je niz golišavih fotografija osvanuo na internetu.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber Nedavno se molilo za nju Dok kruže glasine da se razvodi od pop ikone, ona je osvanula u nikad seksepilnijem izdanju!

Nedavni skandal oko očinjstva teen zvijezde Justina Biebera šokirao je javost. Naime, 20-godišnja Mariah Yeater tvrdila je kako je pop senzacija otac njenog četvreomjesečnog sina. Sve je ispričala medijima, optužila Biebera, a na kraju je test potvrdio da je otac njenog sina bivši dečko.

Neugodna iznenađenja pratila su i princezu Zaru Phillips, unuku britanske Kraljice. Naime, samo šest tjedana nakon vjenčanja na internetu je objavljena snimka njenog supruga Mikea Tindalla u klinču s nepoznatom plavušom. Kapetan britanske ragbijaške reprezentacije Mike Tindall uhvaćen je kako flertuje, grli i ljubi nepoznatu plavušu nakon uspješne utakmice u jednom klubu u Novom Zelandu. Par je navodno izgladio sve nesuglasnice.

Javni ekscesi s prostitutkama i drogom obilježile su godinu Charlieja Sheena. No, on je sve svoje skandale uspio i unovčiti. Nakon što je dobio otkaz u seriji ‘Dva i pol muškarca’ Charlie Sheen pokrenuo je svoj projekt i odlučio krenuti na turneju sa svojim stand up showom. Čim je na internetu izašla objava o turneji, karte za nastup u Detroitu rasprodane su za samo 18 minuta! Njegovu ulogu u hit seriji preuzeo je Ashton Kutcher, a Charlie i dalje puni medijske stupce svojim ispadima.

Kada smo se već dotakli Ashtona Kutchera, ni njega ove godine skandali nisu zaobišli. Dok se on zabavljao po Vegasu s mladim djevojkama i varao svoju supruga, Demi je sve više ličila na kostura. Medijska pozornost i javne optužbe teško su joj pale. Kutcher je pokušao opravdati svoje postupke, no na kraju je Demi ipak predala papire za rastavu nakon šest godina braka.

Ovo je bila godina objava i rastava i za glumca i bivšeg kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera. Rastao se od dugogodišnje supruge Mariom Shriver. Uzrok su bile njegove afere s kućnom pomoćnicom s kojom je dobio danas 13-godišnjeg sina, ali i mnoge druge žene kojima Arnold nije mogao odoljeti. Arnold i Maria bili su u braku 25 godina i zajedno imaju četvero djece.

Skandalozna je bila i smrt Amy Winehouse, a njen poslijedni koncert u Beogradu obožavatelji su s gnušanjem odgledali. Njen debakl prenijeli su svi svjetski mediji, a ubrzo nakon toga otkazala je i cijelu turneju. Samo nekoliko tjedana nakon tog događaja, Amy je pronađena mrtva u svom stanu u Londonu.

Skandali su pratili i suđenje dr.Conradu Murrayju koji je proglašen krivim za smrt kralja popa Michaela Jacksona. Za ubojstvo iz nehaja osuđe je na svega četiri godine zatvora. Suđenje su obilježile uznemirujuće fotografije Michaelovog beživotnog tijela, detalji iz njegovog privatnog života, kao i niz njegovih osobnih stvari koje su završile na aukciji.

I suđenje Linsday Lohan bilo je popraćeno u svim medijima. Proteklu godinu punila je medijske stupce krađom nakita, kršenjem sudskih odredbi, zakona, te određivanjem svoje kazne u mrtvačnici. Pažnju i dalje privlači svojim odjevnim kombinacijama, kao i golišavim fotografijama za poslijednje izdanje Playboya.

Zadnju na listi skandala izdvojit ćemo i Beyonce. Njena trudnoća oduševila je njene obožavatelje, ali i iznenadila ostale. Tako je u američkim medijima odjeknula skandalozna vijest o tome kako Beyonce nosi umjetni trbuh i uopće nije trudna. Za vrijeme gostovanja u australskoj emisiji Sunday Night, Beyonce je sjela sprijeda što su mediji odmah proglasili nekarakterističnim za jednu trudnicu. Počeli su kružiti i natpisi kako je njen otac Mathew Knowles, kad je otkrio da njegova bivša ljubavnica Alexandra Wright čeka njegovo dijete prošle godine, tražio da ga daju Beyonce. Sve te glasine Beyonce je oštro demantirala, a na sve njih se samo nasmijala.

Protekla godina bila je puna skandala, a sigurni smo da nas svjetski celebritiji neće razočarati ni u nadolazećoj godini.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene