Zvijezda "Seksa i grada"

Vratio se omiljeni Aidan i još je zgodniji nego prije, a njegove nove fotografije otkrivaju i veliko iznenađenje!

John Corbett i Sarah Jessica Parker John Corbett i Sarah Jessica Parker Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Carrie i Aiden na setu serije And Just Like That - 1 Carrie i Aiden na setu serije And Just Like That - 2 Carrie i Aiden na setu serije And Just Like That - 3 John Corbett i Hilary Duff u seriji How I Met Your Father John Corbett i Sarah Jessica Parker Bo Derek i John Corbett John Corbett - 2 John Corbett - 3 John Corbett - 1 John Corbett - 2 +5 Bo Derek, John Corbett Galerija

Glumac John Corbett najpoznatiji je kao Aidan Shaw iz "Seksa i grada", a sada se vratio toj ulozi u novim nastavcima serije "I tek tako...".

U tijeku je snimanje druge sezone serije "I tek tako...", nastavka kultnog "Seksa i grada", a najnovije fotografije sa seta potvrdile su povratak jednog od omiljenih likova.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) kakvo tijelo! Omiljena plavuša rastura u badiću u 55. godini, dok se njezin muž kojem je oprostila brojne nevjere bori s viškom kila

Radi se o Aidanu Shawu, kojeg će ponovno utjeloviti glumac John Corbett, a fotografije sa seta daju naslutiti kako će ponovno oživjeti svoju romansu s Carrie Bradshaw, koju glumi Sarah Jessica Parker.

Corbett se prvi put pojavio u trećoj sezoni "Seksa i grada", čije je snimanje započelo 2000. godine, a zadnju epizodu snimio je 2003., no vratio se i u drugom od dva filma koja su uslijedila nakon završetka serije.

Kao skromni i povučeni dizajner namještaja očarao je protagonisticu serije, ali i dobar dio gledateljica koje su zauzele njegovu stranu i navijale da baš on bude konačni odabir Carrie Bradshaw, a ne čuveni Faca.

I dok su Carrieni ljubavni interesi podijelili publiku, vjerujemo kako će se većina gledateljica složiti da Aidan, odnosno John s godinama izgleda samo sve bolje. 

Corbett je ostvario ulogu i u drugoj sezoni serije "Kako sam upoznala vašeg oca", spinoff-u serije "Kako sam upoznao vašu majku", u kojoj je snimio sočne scene s Hilary Duff.

Corbettu je status miljenika žena donijela i uloga zgodnog Amerikanca Iana u filmu "Moje Grčko vjenčanje", a iako ga obožavateljice opsjedaju, on je godinama vjeran samo jednoj ženi.

John je 2022. godine u tajnosti oženio kolegicu Bo Derek, s kojom je u sretnoj vezi od 2002. Par se upoznao na spoju naslijepo, a danas žive na ranču u Kaliforniji, na kojem uzgajaju i konje.

Osim glumom Corbett se bavi i glazbom, a 2004. godine potpisao je i diskografski ugovor s izdavačkom kućom Broken Bow Records iz Nashvillea.

Dosad je objavio dva albuma, a i dalje nastupa sa svojim bendom u pauzama od snimanja filmova i serija.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Marko Mrkić - 3 Marko Mrkić - 5 Marko Mrkić - 4 +15 Jelena Perić i Marko Mrkić Celebrity Naš plesač otvoreno o bivšoj partnerici koja je supruga legendarnog splitskog košarkaša: "Ova od Rađe, znam da tako više voli...''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Russell - 2 Taylor Russell - 3 Taylor Russell - 1 Taylor Russell - 3 +4 Taylor Russell Celebrity Svijet je tek pošteno čuo za nju, a ona svojim razgolićenim izdanjima izaziva pomutnju, za ovo bome treba hrabrosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene