Šok za Valentinovo

Tko je bila Reeva Steenkamp?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paraolimpijac ubio svoju djevojku na Valnetinovo – vijest je to koja je šokirala javnost! No tko je bila Reeva Steenkamp čiji život je tragično prekinut?

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Ljepotica! Sprijeda pristojna, ali kad se okrenula bila je to jedna sasvim druga priča o seksi izboru na koji se odlučila

Poznatu južnoafričku manekenku Reevu Steenkamp ubio je vlastiti dečko, nagrađivani paraolimpijac Oscar Pistorius. Popularan par bio u vezi svega tri mjeseca, iako je sve izgledalo idilično u njihovom odnosu očito nešto se promijenilo.

Iako se prvo mislio da ju je Oscar slučajno ubio jer je mislio da je provalnik, strani mediji pišu kako je susjed posvjedočio da je čuo vrisak i zatim četiri hica. To svakako dovodi u pitanje teoriju da je Pistorius pomislio kako je žrtva provale, te da nije znao u koga puca.

>> Oscar Pistorius ostaje u pritvoru: Na sudu se slomio i briznuo u plač!

Lijepa Reeva krasila je mnoge naslovnice popularnih magazina, bila je zaštitno lice kozmetičke kuće Avon, studirala je pravo, u slobodno vrijeme je voljela čitati knjige i bila je velika vjernica. 30-godišnja manekenka i paraolimpijac u Južnoj Africi su bili popularni kao i Victoria i David Beckham, pa ni ne čudi cijela medijska strka oko slučaja.

Reeva je planirala veliku karijeru

Ovaj je vikend tragična ljepotica trebala biti dio reality showa 'Tropika Island of Treasure' u kojem bi poznati i obični ljudi živjeli na egzotičnom otoku.

Reeva je imala i nekoliko manjih televizijskih uloga, te je sve više sudjelovala u reality showovima.

>> Oprostila čovjeku koji joj je ubio obitelj: 'Nije bila njegova pogreška'

Njezin publicist ju je opisao kao 'najslađu i najbolju osobu na svijeti'. 'Bila je pravi anđeo. Uvijek je bila ljubazna, nevjerojatna', istaknuo je Sarit Tomlinson s kojim je godinama radila. 'Šokantno je sve to, nitko ne zna što se zapravo dogodilo. Planirala je veliku karijeru. Jako je bila talentirana, jako pametna. Veliki je to gubitak', istaknuo je Sarit za Guardian.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene