Nikad kraja

Tamara na sudu s bivšim zbog skupocjenog automobila

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone i Omar Khyami prošlo ljeto prekinuli su dvoipolgodišnju vezu, ali i dalje imaju nerazriješenih problema.

Veza bogatašice Tamare Eccletone i Omara Khyamija bila je u najmanju ruku burna! Prekinuli su nakon što je izašla njegova snimka seksa, no i dalje imaju neriješene probleme.

Pogledaj i ovo showbuzz nisu se mogli sakriti Kći milijardera i najbogatije Hrvatice uhvaćena na jahti kod Dubrovnika, sa suprugom i kćerkicama uživala je u ljetnim radostima

Jedan je od njih i 3,5 milijuna kuna vrijedan Lamborghini za koji Omar tvrdi da je njegov jer mu ga je Tamara darovala za 38. rođendan, a bogatašica tvrdi da je automobil oduvijek samo njen. Zbog nemogućnosti dogovora nekadašnji partneri našli su se na sudu koji je zabranio isporuku automobila turskom kupcu koji je vozilo kupio nakon što je zaplijenjeno kad je bilo na redovitom servisu.

>> Procurile Tamarine fotke: Pokazala bujne obline u Playboyu!

Ovršitelj je došao u automehaničarsku radnju i vozilo zaplijenio jer je Omar, bez Tamarina znanja, lamborghini koristio kao jamstvo za kredit koji nije vraćao. Ipak, ovršitelja je uvjerio da s auta skine pečat i proda ga, ali tada je odlučila djelovati Tamara. Automobil je pod zaštitom sve dok se ne riješi spor između Tamare i Omara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene