Šokantno priznanje

Dugovala novac pa su je oteli i seksualno zlostavljali 48 sati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša zvijezda serije 'EastEnders', britanska glumica Danniella Westbrook, otkrila je šokantne podatke iz svog života dok je bila ovisnica o kokainu.

Danniella Westbrook danas je 39-godišnja majka i 12 godina je čista od kokaina. No, prije toga njezin život je bio pravi pakao.

Pogledaj i ovo Franka Klarić (Foto: Nova TV) Ima čvrste stavove Mlada Šibenčanka u tajnovitoj ulozi u hit-seriji: Glumački poziv požalila je sto puta zbog specifičnog pritiska

Ova britanska glumica je u knjizi 'Faith, Hope And Clarity' koju je izdala prošlog tjedna opisala najstrašnije trenutke svog života.

>> Ne biste vjerovali što je radila dok je rađala sina!

A riječ je o 48-satnom silovanju koje je preživjela 90-ih godina nakon što su je trojica dilera oteli i zatočili u stan. Danniella je o ovom strašnom iskustvu po prvi put progovorila u knjizi pa je time iznenadila sve oko sebe - uključujući roditelje i prijatelje. Dugo godina je nosila taj teret kao strašnu tajnu u sebi.

'Dugovala sam im 5 tisuća funti (oko 50 tisuća kuna). Upali su u moju kuću i zatražili taj novac od mene. Nisam ga imala odmah uz sebe pa su me oteli i silovali 48 sati. Izmjenjivali su se jedan za drugim na meni. Drogirali su me kako im ne bih pobjegla', priča ova glumica o traumi koju je proživjela na vrhuncu slave.

Poput mnogih žrtava silovanja i ona se smatrala krivom pogotovo zbog toga što je tada bila teška ovisnica o kokainu na kojeg je potrošila 250 tisuća funti (oko 2,5 milijuna kuna).

Danniella ni danas ne može zaboraviti ovaj strašan zločin koji je nad njom počinjen, a kojeg nikad nije ni prijavila policiji.

Bila je teška ovisnica, a danas je majka dvoje djece

Ova glumica je najpoznatija po ulozi Samanthe Mitchell u seriji 'EastEnders', ali nažalost njezina ovisnost pratila ju je gotovo čitavu karijeru stoga je postala popularnija po ispadima u javnosti te kao jedna od najtežih ovisnica u Velikoj Britaniji.

Njezina najpoznatija i najšokantnija fotografija u doba drogiranja je ona gdje se vidi da joj je od godina šmrkanja kokaina potpuno otpao dio nosne hrskavice.

No Daniella je danas uspješno izliječena ovisnica i čista je već 12 godina, a napravila je i rekonstrukciju nosa. Živi sa suprugom Kevinom Jenkinsom, a njezina djeca - 16-godišnji Kai i 11-godišnja Jody uživaju s mamom koja im se sada u potpunosti posvetila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene